Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Villa Europa

"Villa Europa" er en levende og frodig slektsroman om fire kvinner og fire menn gjennom knapt hundre år, fra 1892 til 1991. De har alle samme utgangspunkt, huset på Bekkelaget utenfor Oslo, men de er formet av ulike tidsepoker og går vidt forskjellige veier i sine liv. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
"Villa Europa" er en levende og frodig slektsroman om fire kvinner og fire menn gjennom knapt hundre år, fra 1892 til 1991. De har alle samme utgangspunkt, huset på Bekkelaget utenfor Oslo, men de er formet av ulike tidsepoker og går vidt forskjellige veier i sine liv. Et mønster blir etter hvert tydelig: Skillet går ikke bare mellom de enkelte mennesker - det går som en dyp kløft mellom kvinne og mann.
"Villa Europa" utkom første gang i 1992, og er en av Ketil Bjørnstads viktigste romaner.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203367113
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
Svein – 16.10.2019

– Interessant bok

s
sb – 23.01.2007

– Ketil Bjørnstads Villa Europa er en av mine absolutte favorittbøker. Boken skildrer fire generasjoner som alle er innom huset Villa Europa i Oslo. I boken møter vi et vell av herlige karakterer, og flere sterke kvinneskikkelser. Samtidig som den har et vidt persongalleri tar boken oss med gjennom hele det 20.århundre, fra 1900, gjennom verdenskrigene, til milleniumsskiftet. Bjørnstad gjør dette gjennom å skildre skjebnen til syv forskjellige personer, som alle har innvirkning på hverandres liv. På denne måten unngår han på mesterlig vis at boken blir oppstykket som en følge av de syv hovedpersonene. En herlig bok som anbefales på det varmeste.

B
Bokormen – 25.08.2005

– I 'Villa Europa' følger vi åtte menneskeskjebner, fire menn og fire kvinner, som alle er knyttet til det store huset på Bekkelaget utenfor Oslo. Livene deres har artet seg svært forskjellig, men berøringspunktet villaen utgjør viser seg også i forholdet dem i mellom. Villa Europa er en fengslende og fascinerende roman som jeg likte godt. Den er intelligent og godt skrevet, og viser en innsikt i menneskelige relasjoner som det er tyngde i. Menneskene vi møter er levende og troverdig skildret, og det er lett å bli fanget av historien. Dette er en bok det absolutt er verdt å lese og som jeg gjerne anbefaler.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Villa Europa:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Paperback 
200,- 229,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv