Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De tre broene

Forfatteren bak bestselgerne Hotellet på klippen og Appelsinlunden er tilbake med en ny, herlig feriebok om å følge hjertet - uansett hvor det måtte lede deg ...

Joannas ekteskap slår sprekker, og hun reiser hjem til det idylliske barndomshjemmet på landsbygda i Dorset. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Forfatteren bak bestselgerne Hotellet på klippen og Appelsinlunden er tilbake med en ny, herlig feriebok om å følge hjertet - uansett hvor det måtte lede deg ...

Joannas ekteskap slår sprekker, og hun reiser hjem til det idylliske barndomshjemmet på landsbygda i Dorset. Her strever søsteren Harriet med å drive gården samtidig som hun må takle en svært eksentrisk mor.

Når Joanna kommer over noen gamle brev på loftet, skrevet av en maler ved navn Emmy, blir hun dypt fascinert og bestemmer seg for å finne ut mer om hva som hendte med Emmy. Brevene fører Joanna til billedskjønne smug og broer i Lisboa, Praha og ikke minst Venezia, den mest romantiske av alle byer. Her er det som om en hel verden av magi åpner seg for henne.

Samtidig, hjemme i Dorset, skaper en mystisk innflytter trøbbel for Harriet, og ødelegger hennes jakt på en partner. Vil hun noen gang finne ekte kjærlighet? Hvor vil Emmys brev føre Joanna? Og enda viktigere, klarer Joanna og Harriet å redde gården og finne tilbake til sitt varme, søsterlige vennskapsbånd?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202826765
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
From Venice with love

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på De tre broene:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv