Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den glemte kokeboken

Den glemte kokeboken av feelgood-kongen Christoffer Holst er en gripende feelgood-roman om familiehemmeligheter og liv som snus på hodet.

«Jeg elsker denne boken!» M Magasin

«Christoffer Holst beviser at han er på et annet nivå enn de fleste av sine konkurrenter med denne relasjonsromanen . Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Den glemte kokeboken av feelgood-kongen Christoffer Holst er en gripende feelgood-roman om familiehemmeligheter og liv som snus på hodet.

«Jeg elsker denne boken!» M Magasin

«Christoffer Holst beviser at han er på et annet nivå enn de fleste av sine konkurrenter med denne relasjonsromanen ...» Aftonbladet Söndag

Livet er herlig som restaurantkritiker. Masse god mat og drikke - som man får betalt for å nyte! Max Nyström går på Stockholms hippeste restauranter og bestemmer om det blir vinn eller forsvinn med en tommel opp eller ned i anmeldelsene sine. Han er elsket og fryktet, både sjarmerende og nådeløs - og han surfer på en evig opptur. Helt til han lander med et brak.

Flere år tilbake i tid, på slutten av 80-tallet, kommer ungjenta Kicki til storbyen og får jobb på stjerne-restauranten Lilla Champen. Hun er levende engasjert i matlaging og blomstrer opp i det hektiske restaurantmiljøet. Livet er til for å leves, og Kicki lever det til fulle - så mye at det en dag blir for mye.

Nåtid og fortid bindes sammen av en kokebok full av hemmeligheter. En kokebok som Max innser er skrevet av hans mamma, som forsvant sporløst for over tretti år siden.

«Mat, familiehemmeligheter og liv som snus på hodet. I Den glemte kokeboken er ingrediensene mange, men Christoffer Holst fletter det sammen til en

særdeles smaksrik feelgood.»

Oskarshamntidningen

«Det er noe eget med Christoffer Holsts måte å skrive på. Personene blir levende, kanskje fordi de har sine feil og mangler, men også gode sider ... For den som ser etter en lettlest bok med dypt innhold og masse god mat er Den glemte kokeboken perfekt lesning. Jeg anbefaler den varmt.»

Enligt O

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202788513
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Den glömda kokboken
Serie
Ny feelgood

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den glemte kokeboken:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv