Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

For evig

«En velfortalt, overbevisende, spennende og vakker kjærlighetsroman.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

En ny roman fra bestselgerforfatteren Sarah Jio

Kailey Crane har en god jobb som skribent og er forlovet med Ryan, en mann som tilsynelatende er perfekt på alle vis. Idet hun skal forlate restauranten etter en romantisk middag med Ryan, får hun øye på en hjemløs mann på fortauet. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
En ny roman fra bestselgerforfatteren Sarah Jio

Kailey Crane har en god jobb som skribent og er forlovet med Ryan, en mann som tilsynelatende er perfekt på alle vis. Idet hun skal forlate restauranten etter en romantisk middag med Ryan, får hun øye på en hjemløs mann på fortauet. Hun går bort til ham for å gi ham posen med restene etter middagen, og får sitt livs overraskelse når hun møter blikket hans: Det er hennes store kjærlighet, han som en dag bare forsvant ut av livet hennes uten å etterlate seg et eneste spor.

Stakkaren på gata er en blek kopi av hennes tidligere kjæreste, og det er ingen tvil om at noe har skjedd med ham mentalt. I løpet av de neste ukene hjelper hun ham til å forsøke å komme til hektene igjen, noe hun holder hemmelig for Ryan. Etter hvert som tiden går, innser hun at hun er nødt til å bestemme seg hvor hva - og hvem - hun vil ha.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
287
ISBN
9788202536770
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Always
Format
21 x 14 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«En velfortalt, overbevisende, spennende og vakker kjærlighetsroman.»

Cathrine Krøger, Dagbladet

«For evig er ikke bare en kjærlighetsroman. Her er det flere lag med fortellinger som alle kan relatere til. Valg, offer, handling, reaksjoner - alt leder til ekte kjærlighet.»

Fort Worth Star-Telegram

«En hjertevarm historie om personlig vekst og nostalgiens kraft (...) De som liker bøkene til Elin Hilderbrand og Emily Giffin, vil sette pris på denne ekte og lidenskapelige romanen.»

Booklist

«Perfekt å lese foran peisen.»

PopSugar

«Jios nyeste roman utforsker skjæringspunktet mellom fortid og nåtid, og den komplekse kjærligheten (...). Fansen vil også denne gangen gjenkjenne hennes evne til å beskrive dype følelser.»

Publishers Weekly

«Sarah Jios roman er en fantastisk leseopplevelse som skildrer den tapte kjærligheten på en rørende og vakker måte (...). Hovedpersonen er lett for leserne å identifisere seg med, og Jios fortelling blander historier fra fortid og nåtid på en overbevisende måte. Anbefales på det sterkeste.»

RT Book Reviews

«Kraftfull, hjerteskjærende og vakker.»

Open Book Society

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på For evig:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv