Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hestekunstneren

Fortryllende av Jojo Moyes

Fenomenet Jojo Moyes er verdensberømt for Et helt halvt år, boka som gjorde at millioner av lesere er på fornavn med hovedpersonen Lou. Gled deg til å bli kjent med Jojo Moyes flotte heltinner i Hestekunstneren, advokaten Natasha og tenåringen Sarah.

Les mer

249,-

399,- Spar: 150,-

Sendes innen 1 virkedag

Fortryllende av Jojo Moyes

Fenomenet Jojo Moyes er verdensberømt for Et helt halvt år. Boka gjorde at millioner av lesere er på fornavn med hovedpersonen Lou. Gled deg til å bli kjent med Jojo Moyes flotte heltinner i Hestekunstneren, advokaten Natasha og tenåringen Sarah.

Natasha sitter på toget som skrangler seg innover mot London sentrum til advokatkontoret hun jobber for. Tankene kverner om en ung klient som har fått henne til å tvile på egen vurderingsevne og barnefordelingssaken hun arbeider med. Da toget rykker i gang igjen etter en liten stans ser hun plutselig noe helt uventet. I et glimt, innimellom bygninger og bakgårder, får hun øye på en ung jente og en imponerende hest i nydelig samspill. De forsvant så fort ut av øyensyn at hun ikke rakk å ta det inn over seg, men bildet av jenta og hesten og fulgte henne gjennom resten av dagen.

Bestefar og Boo

Samtidig tar livet en brå vending for skolejenta Sarah som bor sammen med bestefaren, Henri. Han har tatt seg av henne etter at først moren, og siden bestemoren, døde. Henri, som var en av Frankrikes fremste ryttere for femti år siden, er pensjonert fra jobben på jernbanen. Han oppdrar Sarah på sin litt barske, men omsorgsfulle, måte. Han passer på at jentungen går på skolen og har det nødvendige, og på fritiden underviser han henne i den edle kunsten å ri dressur. At hesten deres står på en gammel, slitt stall i en rufsete bydel i London affiserer dem ikke, alt de trenger er en gressflekk og tid – tid til å øve og repetere, om og om igjen. For Sarah er verden komplett med bestefar og hesten Boo. Men uten dem har hun ingen …

Et tilfeldig møte

Den kvelden Natasha tilfeldigvis redder Sarah ut av en kinkig situasjon på butikken, vet hun ikke at livet hennes er i ferd med å bli enda mer komplisert enn det allerede er. Ungjenta, som er så egenrådig, men også veldig sårbar, vekker noe i Natasha og får henne til å gjøre noe veldig utypisk for henne.

Skjebnens lunefulle veier

Livet er ganske kaotisk for Natasha akkurat nå. Hun deler mot sin vilje hus med ektemannen som hun skal skille seg fra og prøver samtidig å pleie forholdet med sin nye kjæreste og skjøtte advokatjobben. Hun er allerede langt utenfor komfortsonen sin, men ønsker så sterkt å hjelpe Sarah. Sarah vet ikke vet hvem hun kan stole på og tenker at å fortelle hele sannheten om seg selv kan gjøre ting enda verre. Hun sier ja takk til tak over hodet for en liten stund, men prøver ellers å klare brasene på egenhånd. De to kommer fra helt ulike verdener og vet ikke at skjebnen snart skal binde dem tettere sammen.

Jojo Moyes ble inspirert av en sann historie da hun skrev Hestekunstneren, som er en fortryllende og romantisk fortelling om nåden og det vakre i å få en ny sjanse i livet.

Medlemsvurdering:
En fantastisk bok,fengende fra begynnelse til slutt!!!

H. LINDEM

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Bonnier norsk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
589
ISBN
9788234709340
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The horse dancer
Format
21 x 14 cm
Nr
8206457

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Monica Vollan – 06.02.2024

– En skikkelig velskrevet feelgood. Elsker den!

A
Anne-Lynn – 19.09.2023

– En koselig og lettlest bok

H
H. LINDEM – 01.05.2023

– En fantastisk bok,fengende fra begynnelse til slutt!!!

B
Berit Konstanse Skogland – 04.04.2023

– Meget bra

T
Torill B Stryken – 14.12.2022

– Ikke den beste boken fra denne forfatteren, men koste meg likevel med språket hennes, og den nesten usannsynlige hengivenheten mellom en street-smart jente og en rasehest. Boken poengterer også det vesentlige i all opplæring av dyr- hund som hest- stadig gjentagelse og belønning.

G
Gerd Børseth – 13.12.2022

– Jeg likte boka godt, men for meg ble det litt mange uttrykk på fransk som er et språk jeg ikke kan

D
Dorthe – 13.12.2022

– Den dårligste boka fra denne forfatteren jeg har lest. Ble veldig mye detaljer vedrørende hester og alt rundt de.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hestekunstneren:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Lucia
Ny!

Lucia

Bernard Minier
Innbundet 
429,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-
Skred
Ny!

Skred

Sara Strömberg
Innbundet 
399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv