Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sommerdager i Provence

I Jennifer Bohnets deilige sommerbok Sommerdager i Provence inviteres du med på en vidunderlig reise til Sør-Frankrike, hvor nye vennskap blomstrer og drømmer går i oppfyllelse

Da Amy tilbyr tre heldige vinnere et opphold på sitt retreat ved den franske riviera i Provence, hvor gjestene kan finne sjelero og samle krefter, vet hun ikke at det vil forandre livene deres for alltid. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
I Jennifer Bohnets deilige sommerbok Sommerdager i Provence inviteres du med på en vidunderlig reise til Sør-Frankrike, hvor nye vennskap blomstrer og drømmer går i oppfyllelse

Da Amy tilbyr tre heldige vinnere et opphold på sitt retreat ved den franske riviera i Provence, hvor gjestene kan finne sjelero og samle krefter, vet hun ikke at det vil forandre livene deres for alltid.

Den unge grunderen Chelsea sørger over sin mors tragiske død og et ydmykende brudd med kjæresten. Vil en hardt tiltrengt ferie kunne reparere hjertet hennes?

Victoria står ved en skillevei i livet nå som alle barna har flyttet ut. Hun er full av håp og drømmer, men har hun mot til å følge dem?

Enken Matilda har ikke lenger sin elskede mann ved sin side. Sammen drømte de om å trekke seg tilbake og leve en tilbakelent tilværelse i Frankrike. Men kan hun leve ut drømmen deres på egen hånd?

I løpet av ti feriedager i Provence knytter de fire kvinnene et sterkt bånd til hverandre, og etter hvert som de lærer hverandre bedre å kjenne, blir nye bekjentskap til ubrytelige vennskap.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202749439
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The riviera petreat

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sommerdager i Provence:

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
436,- 479,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv