Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En dag i desember

en julehistorie om kjærlighet

Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant?

Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Laurie er temmelig sikker på at kjærlighet ved første blikk ikke forekommer i virkeligheten. Det er bare på film slikt skjer, ikke sant?

Men så, gjennom en duggete bussrute en snøfylt desemberdag, ser hun mannen hun instinktivt skjønner er DEN ENE. Øynene deres møtes og det oppstår et øyeblikk av ren magi før bussen hennes kjører ut fra holdeplassen igjen.


Laurie tror ikke hun noen sinne vil se mannen igjen. Men på julefesten deres året etter, blir hun presentert for bestevenninnens nye kjæreste. Og der står han, selvfølgelig, mannen hun så fra bussen. Jack.

Laurie er bestemt på at det ikke kan bli de to. Men hva om skjebnen har andre planer? Hva om en dag i desember faktisk kom til å endre alt?

En dag i desember er den hjertevarmende og intenst rørende kjærlighetshistorien du har ventet på og ønsker å forsvinne inn i for alltid.

Josie Silver er en uforbederlig romantiker og er stolt over det! Hun møtte sin fremtidige ektemann da hun tråkket på foten hans på 21-årsdagen hans. Hun bor sammen med ham, deres to barn og en katt i en liten by i Midlands-regionen i Storbritannia.

Medlemsvurdering:
Dette er boken som har «alt»: julestemning, kjærlighetstrøbbel, vennskap, og selvsagt en lykkelig slutt. Skikkelig feelgood-litteratur som kan anbefales rundt juletider.

Lise

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
460
ISBN
9788241918636
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
One day in December
Format
20 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

L
Liv – 08.02.2022

– Jeg er veldig begeistret for denne forfatteren og bøkene er koselig lesning. Kanskje av og til litt for omstendelige, men både spennende og hjertevarm. Kan anbefales..

I
Inger – 10.03.2021

– Jeg må innrømme at jeg ikke var helt ferdig med boken da jeg skrev min første anmeldelse. Jeg syntes at den var en blanding av ok og lettere kjedelig, altså en bok som ikke skilte seg særlig mye ut fra bøker av lignende kategori. Men jeg må faktisk innrømme etter å ha lest den ferdig at det er en ganske søt historie og at slutten var herlig, til og med noe julestemning midt i alt det andre.

I
Inger – 04.03.2021

– Jeg kjøpte boken for at jeg skulle ha en koselig julebok å lese. Her var det ikke mye julestemning. Jeg forstår hvorfor den blir sammenlignet med Love Actually, for det er en kjedelig film. Takke meg til Sleepless in Seattle!

K
Kari – 10.12.2019

– Ein kjedelig og langdryg historie.

A
Anna Fodor – 05.02.2019

– Koselig bok og slappe av med.

L
Lise – 16.01.2019

– Dette er boken som har «alt»: julestemning, kjærlighetstrøbbel, vennskap, og selvsagt en lykkelig slutt. Skikkelig feelgood-litteratur som kan anbefales rundt juletider.

M
Mona – 09.01.2019

– Litt kjedelig....

Oppdag mer

Bøker som ligner på En dag i desember:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv