Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

En djevel i Prada

Småbyjenta Andrea Sachs får drømmejobben rett etter college. Hun blir ansatt som assistent for den suksessrike redaktøren i magasinet Runway, Miranda Priestly. Amanda befinner seg plutselig i et miljø der man roper Prada!, Armani! og Versace! rundt hvert hjørne. Les mer

149,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Småbyjenta Andrea Sachs får drømmejobben rett etter college. Hun blir ansatt som assistent for den suksessrike redaktøren i magasinet Runway, Miranda Priestly. Amanda befinner seg plutselig i et miljø der man roper Prada!, Armani! og Versace! rundt hvert hjørne. Uten å anstrenge seg, kan imidlertid Miranda forandre hver og en av disse hippe og sofistikerte menneskene til et engstelig og sutrende barn. Dette er den første boka om Andrea Sachs, og boka er filmatisert.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282056670
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
The devil wears Prada
Serie
Prada 1

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
I.A – 22.03.2009

– "En djevel i Prada" er en humoristisk bok. Sympatiske Andrea Sachs får jobben som assistent for en redaktør fra Helvete. Hovedpersonen er nok lett å kjenne seg igjen i for mange, spesielt håpet om å komme seg til topps. Karakterene er både morsomme og til tider skremmende. Vi blir dratt inn i en overfladisk verden, hvor det ytre er alt. "En djevel i Prada" er en kjempemorsom og koselig bok. Den er til tider litt langtrukken, men blir bedre etter hvert. I motsetning til mange andre chic-lit bøker, viser denne en del av livet som ikke alltid er like lett, men at man likevel kan klare seg. Anbefales!

L
Lille søss – 21.09.2008

– "En djevel i Prada" handler om Andrea Sachs som en dag får drømmejobben sin rett etter college. Andrea blir ansatt som assistent for Miranda Priestly som er en suksessrik redaktør i magasinet Runway. Andrea blir nødt til å gjøre alt Miranda ber henne om å gjøre, som for eksempel å kjøpe kaffe, levere klærne til Miranda til rens og mye mer. Etter at Andrea ble ansatt i dette firmaet fikk hun høre Prada, Armani og Versace og mange flere merker rundt hvert eneste hjørne. Etter at Andrea fikk denne jobben ble hele livet hennes forandret. Dette er en stressende bok som får en til å få medfølelser for hovedpersonen i denne boken. Dette er en typisk jentebok som jeg anbefaler for alle "merke-elskere" å lese.

S
Simen – 07.04.2008

– Boka forteller historien om hvordan Andrea får jobb i magasinet Runway. Hun får der jobben som assistent for Miranda Pristley, som sannsynligvis er tidenes største djevel av en sjef. Boka byr på god underholdning så å si fra begynnelse til slutt. Nå er jeg ikke så interessert i mote og slikt, men kjæresten min fikk meg til å lese boka og jeg skal ikke si annet enn at jeg liker den. Den er godt skrevet, med handling som fenger fra begynnelse til slutt. Dette er ei flott bok jeg synes alle må få med seg! Og så vil jeg også anbefale filmen!

C
Crazy – 08.09.2007

– Vet du hvordan det er å jobbe for sjefen fra helvete? Der tror jeg du må tenke om igjen. Bare les denne boken, så skjønner du hva jeg mener! Andrea får jobbe for Miranda Priestly, redaktøren av magasinet Catwalk. Det hun finner ut etter kort tid i jobben er at dette er sjefen fra helvete. Miranda krever full service 24 timer i døgnet, og hun har ofte helt urimelige krav. Andrea er totalt utslitt hele tiden, og går i total mangel på nok søvn og nok mat. All jobbingen går også utover alle de hun setter høyest. Er det verdt det? Dette er en utrolig morsom bok som bør leses!

l
lille meg – 29.11.2006

– Dette er den ultimate feel-good romanen, og det sier seg selv at dette er en bok du burde få med deg... I denne boken har vi alt, en snill og søt liten jente som prøver å komme seg frem i verden, og alle de "onde" som prøver å ødelege. Når du først har begynt å lese denne boken klarer du ikke å legge den fra deg. Du leser og leser, og bare MÅ finne ut hvordan det går med Andy til slutt... Dette er en lettlest bok, og passer perfekt til en rolig kvled på sofaen. Sjansen er stor for at du leser den ut allerede første kvelden. Jeg sier bare: Nyt den...

C
Chris – 28.10.2006

– Denne boken handler om en jente som heter Andrea Sachs som tror hun har fått jobben hun alltid har drømt om. Hun blir annsatt som assistent for den vellykkede redaktøren i magasinet Runway, Mirandra Priestly. Andrea befinner seg plutselig i et miljø hvor designer klær og utseende er enda viktigere enn alt annet som skjer rundt henne på jobben, og dette var ikke helt det Andrea hadde forestilt seg at assistent jobben skulle gå ut på. Hun får i tillegg problemer i hennes privatliv og som hun må ordne opp og ikke alt er like lett. Dette er helt klart en bok som du burde lese og denne kan du virkelig kose deg med. Boka er veldig beskrivende og når du leser den, føler du at du er en del av det som skjer. Dette er en bok som du helt klart bare må skaffe seg og ha i bok samlingen din. Dette er en bok som passer for veldig bra for alle og spesielt for dem som er glad i mote.

E
Ebelle – 12.10.2006

– Joda, den underholder og er greit selskap for en rolig kveld på sofaen. Stor litteratur er det jo heller ikke ment å være, dette er en feelgood-roman, og det har man også behov for noen ganger! Da er det veldig fint med Litterære Drops, der man vet at man får akkurat det man er ute etter, en feelgood-roman som er mange hakk over vanlig kiosklitteratur. Følte meg litt truffet også i og med at jeg også har brukt mye tid på jobben og lite tid til venner den siste tiden... Så det resulterte i en skikkelig ringerunde etter endt lesing for å legge sosiale planer for de kommende dagene.

M
MA – 02.09.2006

– Andrea Sachs tror hun har fått drømmejobben da hun får jobben som assistent for en meget vellykket redaktør, Miranda Priestly. Jobben blir i midlertid ikke helt som hun hadde trodd, og plutselig er Andrea havnet opp i et miljø hvor designerklær og utseende er mye viktigere enn alt annet. Og da personlivet til Andrea plutselig blir et rot, må hun rydde opp der også. Men dette er hennes store sjanse!? En fantastisk morsom og underholdende bok. Den er skrevet på en beskrivende måte, noe som gjør at du føler at du blir en del av boka og handlinga i den. Den inneholder også et fantastisk persongalleri, som det er umulig å ikke like. Boka er en perfekt feel-good bok som kan få deg til å smile på en dårlig dag.

Oppdag mer

Bøker som ligner på En djevel i Prada:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv