Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jul på Petronellas pensjonat

en roman

Petronella lever og ånder for pensjonatet sitt i Nordbyen i Tønsberg. Men paradiset er ikke perfekt. Ektemannen Sofus, arkeolog som er i Egypt hos sine elskede kattemumier, elsker i tillegg alt som har puls og høye hæler. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
Petronella lever og ånder for pensjonatet sitt i Nordbyen i Tønsberg. Men paradiset er ikke perfekt. Ektemannen Sofus, arkeolog som er i Egypt hos sine elskede kattemumier, elsker i tillegg alt som har puls og høye hæler.

Så Petronella fortviler over forventninger og mislykkede kaker, alt mens venninnen Felicia er en fri sjel og lever blant tarotkort og glassdomer. For er det ikke julespillet, gjester eller slekt som forlanger Petronellas oppmerksomhet, så er det en utbygger som vil ødelegge idyllen hennes.

Petronella er litt curling-alt-mulig, så hun grubler og tar imot utstillings-pepperkakehus av all slags design, koker oksetunge, syr kostymer og handler julegaver på Felleskjøpet. Og det er herlig da Caravaggio, som maler så fint, kommer inn livet hennes.

Men hvem er utbyggeren - bare en vanlig Preben eller en mystisk Lucifer? Den store julemiddagen på pensjonatet vil avsløre det meste."

Detaljer

Forlag
Fagervik forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
443
ISBN
9788293768241
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 13 cm
Serie
Nordbyen 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
Inger – 30.11.2023

– Jul på Petronellas Pensjonat er en koselig julebok, men et par-tre ting trekker ned vurderingen, så det blir bare 4 stjerner. Jeg blir sjokkert over å lese at flere damer har lest gjennom boken på forhånd, men ingen av dem har visst lært grammatikk på skolen, for her er det total mangel på svake verb. Redaktøren har visst heller ikke hørt om sterke og svake verb. Det er forresten for mye prat om kjøtt i forfatterens julebøker, enten det er snakk om grisehoder eller oksetunger som skal kokes. At hovedpersonen (og forfatteren) ikke tåler å høre juleevangeliet i en julebok trekker enda mer ned.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jul på Petronellas pensjonat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Paperback 
249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv