Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Kaos hos Daisy

Daisy MacLean driver et lite landsens hotell sammen med sin eksentriske far, Hector. Da hun får vite at ekskjæresten til stuepiken Tara skal feire bryllup hos dem, er hun ikke bekymret. For Tara har sverget å holde seg langt unna brudgommen. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Daisy MacLean driver et lite landsens hotell sammen med sin eksentriske far, Hector. Da hun får vite at ekskjæresten til stuepiken Tara skal feire bryllup hos dem, er hun ikke bekymret. For Tara har sverget å holde seg langt unna brudgommen. Men det viser seg å være lettere sagt enn gjort. Straks Dominic oppdager Tara, er skaden skjedd. Glemt er bryllupet, og glemt er alle løfter. Og Daisy står igjen med brudens hysteriske søster, en rasende (kjekk) forlover og en far som sjarmerer alle damene i senk, bruden inkludert. Skandalen blir avverget i siste sekund, men hendelsene får etterspill. Midt i kaoset dukker det opp en ung fyr som ser ut som prins William, og hevder han har noe uoppgjort med Daisy.

Medlemsvurdering:
I denne boka stifter du bekjentskap med et usedvanlig, men herlig persongalleri! Boken begynner med at hotelleier Daisy får beskjed om at mannen hennes er død. På sykehuset oppdager hun at mannen har hatt en elskerinne. Allerede herfra kan vi ane at noe er på gang, men boken tar ikke helt den vendingen man skulle tro! Vi møter bestevenninnen Tara, som jobber som stuepike på hotellet, og hun klarer å stelle til litt av en skandale når eks-kjæresten hennes skal feire bryllup på Daisys hotell. Vi møter Daisys far Hector, som har noe på gang med en kvinne i landsbyen uten at noen vet det, og i tillegg møter vi en nokså usympatisk fyr som tilsynelatende plager vettet av Daisy. Boka er lettlest og velskrevet, og man blir glad i personene i boka. Det formelig popper opp historier inni historien, og alt er skrevet med overskudd, humor og hjertelag. Hovedpersonen er et menneske man selv kunne ønske man var.Jeg ville ikke at boka skulle ta slutt!

isolde

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202517755
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Staying at Daisy's

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

M
Malla – 02.12.2009

– Denne boka er herlig underholdende, den suger deg inn fra første side og er vanskelig å legge fra seg. Jill Mansell skriver veldig bra, morsomt, ekte og hitorien er flytende. Det er lett å sette seg inn i situasjonene som oppstår og følelsene til dem man leser om. Historien forteller om typiske gode og mindre gode sider ved landsbylivet, der personene er vevet sammen på uforutsigbare måter. Mulig at noen av tingene som skjer er litt forutsigbare, men ikke mindre likandes av den grunn. Det er en herlig roman full av romantikk, kjærlighet, vennskap og typisk landsbyliv. Boka er skrevet med en herlig humoristisk snert. Anbefales!

R
Ragnhild – 19.10.2009

– Dette er en morsom og grei feel good-roman. Om du har planer om å slappe godt av, så er dette den perfekte boken å lese! Boken er lettlest og du trenger ikke tenke så altfor mye. Du får kjærlighet, pene menn og vanlige damer, men likevel blir det ikke så platt som enkelte av kioskkjærlighetsromanene. Det er også litt morsomt å lese om den engelske landsbygda synes jeg. Boken er godt skrevet, og trenger man den ultimale avslapping så er dette et godt valg. Og selvfølgelig finner vi også her den store, stygge ulven som holder på å velte hele livet til flere av hovedpersonene. Les og nyt.

e
ebbe – 15.03.2006

– Daisy driver et hotell med sin far og det er dette som er utgangspunktet for mange konflikter, intriger og morsomheter. Vi møter et vidt spekter av personer i boken. Faren er en karakter og spilloppmaker og har dessuten i smug en elsker. En av stuepikene møter sin gamle kjærlighet, da han skal gifte seg ved hotellet. Dette fører også til konflikter. Ja, la oss bare si at det ene fører til det andre og det andre fører til det ene.
Boken er morsom og anbefales om du vil ha en relativt lettlest og morsom bok. Du kan få en liten kaos følelse i begynnelsen men etterhvert som du kommer mer inn i boken faller alt på plass.
Hvordan vil kjærlighetslivet til de ulike gå? Les den og du vil finne det ut. En god bok for humøret.

c
crazy – 16.01.2006

– Daisy og den energiske faren Hector driver et storslått hotell. Faren underholder gjestene og Daisy driver hotellet. Iløpet av boken skjer det utrolig mye både morsomt og kaotisk. Det starter med at Daisy får vite at mannen hennes er død, og at han hadde en elskerinne. Så skal de holde bryllup for stuepiken Tara`s ekskjæreste, noe som skaper store forviklinger. Midt i kaoset møter Daisy en utrolig kjekk, men også ganske arrogant forlover.. Vi hører også mye om Tara, Hector og Taras tante i boken. Boken er et utrolig godt tidsfordriv! En morsom bok, man kan more seg med på en kjedelig dag.

i
isolde – 25.10.2005

– I denne boka stifter du bekjentskap med et usedvanlig, men herlig persongalleri! Boken begynner med at hotelleier Daisy får beskjed om at mannen hennes er død. På sykehuset oppdager hun at mannen har hatt en elskerinne. Allerede herfra kan vi ane at noe er på gang, men boken tar ikke helt den vendingen man skulle tro! Vi møter bestevenninnen Tara, som jobber som stuepike på hotellet, og hun klarer å stelle til litt av en skandale når eks-kjæresten hennes skal feire bryllup på Daisys hotell. Vi møter Daisys far Hector, som har noe på gang med en kvinne i landsbyen uten at noen vet det, og i tillegg møter vi en nokså usympatisk fyr som tilsynelatende plager vettet av Daisy. Boka er lettlest og velskrevet, og man blir glad i personene i boka. Det formelig popper opp historier inni historien, og alt er skrevet med overskudd, humor og hjertelag. Hovedpersonen er et menneske man selv kunne ønske man var.Jeg ville ikke at boka skulle ta slutt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kaos hos Daisy:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Handlekurv