BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lesesirkelen ved verdens ende

Lesesirkelen ved verdens ende er en medrivende feelgood om hvordan bøker, kjærlighet og vennskap kan lindre gamle sår og skape en ny begynnelse.

En solrik maidag mottar Patricia et anonymt brev som inneholder et halskjede. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 1 virkedag
Lesesirkelen ved verdens ende er en medrivende feelgood om hvordan bøker, kjærlighet og vennskap kan lindre gamle sår og skape en ny begynnelse.

En solrik maidag mottar Patricia et anonymt brev som inneholder et halskjede. Sjokkert innser Patricia at det tilhører søsteren, Madeline. Hun flyttet fra USA til en kystby i Sverige for tretti år siden for å jobbe som frivillig, men etter kort tid forsvant hun sporløst.

Patricia reiser til Sverige for å lete etter svar, og innlosjeres snart på Monas Bed, Breakfast & Books. Der blir hun kjent med en gruppe leseglade kvinner, og snart begynner de å grave i Madeleines mystiske forsvinning. Vil hun endelig få vite hva som hendte med søsteren?

Lesesirkelen ved verdens ende er en deilig og spennende feelgood om hvordan bøker, kjærlighet og vennskap kan lindre gamle sår og skape en ny begynnelse. Perfekt for fans av Nora Roberts og Jojo Moyes.

«Årets beste feelgoodroman. Lesesirkelen ved verdens ende er en bok som formelig sprudler av lese- og fortellerglede.» Amelia

«Skybäck er en svensk blanding av Lucy Dillon og Nora Roberts.» Denise Rudberg, forfatter

«Det finnes noen bøker som man aldri glemmer. Dette er en bok som tilhører nettopp den kategorien. En søt og varm fortelling om lengsler, søsterskap, vennskap og forsoning. Fortellingens vekselvis brede penselstrøk og dype bunner tar leseren med på en spennende reise med historiske innslag, og man etser nesten fast i lesingen når man først har begynt (...) Med Liane Moriartys gjenkjennelige og varme måte å fortelle om følelsesmessig bagasje og Jojo Moyes blanding av mørke og humor, tilbys leseren et smørbrødsbord av feelgood. Dette er boken som lover og leverer stort, og en søtsak du ikke vil gå glipp av.» Carolines bokhylla

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
351
ISBN
9788205560666
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Bokcirkeln vid världänds ände
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lesesirkelen ved verdens ende:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 

August

Victoria Hislop
Innbundet 
288,- 329,-
 
X
Ny!

X

Pascal Engman
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv