101 - Frithjof Jacobsen

101

et år på turné med Gluecifer

; Johnny Skalleberg (Illustratør) ; Thomas Melby (Illustratør) ; Arne Skagen (Illustratør)

Øl, Biff & Rock 'n' Roll.

Når han går rundt i byen som en vanlig mann heter han Frithjof Jacobsen. Men når han står på scenen heter han Biff Malibu og er frontmann i Gluecifer, et av Norges største rockeband. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Paperback
Legg i
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Øl, Biff & Rock 'n' Roll.

Når han går rundt i byen som en vanlig mann heter han Frithjof Jacobsen. Men når han står på scenen heter han Biff Malibu og er frontmann i Gluecifer, et av Norges største rockeband.


Dette er Biffs beretning fra Gluecifers turne etter utgivelsen av suksessalbumet Automatic Thrill fra 2004. Det er i sannhet en annerledes reise gjennom Europa, fra Tromsø til Bilbao, fra London til Warszawa. Livet på veien byr på mange overraskelser, varmt vennskap og kalde omkledningsrom. Og ting går sjelden nøyaktig som planlagt.


Gjennom rockerens mørke solbriller får vi stifte bekjentskap med hele bransjens persongalleri, fra turneledere og arrangører til roadies, groupies og fans. Rockelivet består av like doser glamour og skitten realisme, med galgenhumoren konstant lurende i bakgrunnen. Det er bare rock'n'roll, men det er all grunn til å like det.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Damm
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 224
ISBN: 9788204114020
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Frithjof Jacobsen, best kjent som Biff Malibu, er frontmann i Gluecifer, et av Norges største rockeband. Dette er Biffs beretning fra Gluecifers turné etter utgivelsen av suksessalbumet Automatic Thrill fra 2004. Det er i sannhet en annerledes reise gjennom Europa, fra Tromsø til Bilbao, fra London til Warszawa.

Gjennom rockerens mørke solbriller får vi stifte bekjentskap med hele bransjens persongalleri, fra turnéledere og arrangører til roadies, groupies og fans. Rocke-livet består av like doser glamour og skitten realisme, med galgen-humoren konstant lurende i bak-grunnen. Levert av © DnBB AS