Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

101

et år på turné med Gluecifer

Øl, Biff & Rock 'n' Roll.

Når han går rundt i byen som en vanlig mann heter han Frithjof Jacobsen. Men når han står på scenen heter han Biff Malibu og er frontmann i Gluecifer, et av Norges største rockeband. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Øl, Biff & Rock 'n' Roll.

Når han går rundt i byen som en vanlig mann heter han Frithjof Jacobsen. Men når han står på scenen heter han Biff Malibu og er frontmann i Gluecifer, et av Norges største rockeband.


Dette er Biffs beretning fra Gluecifers turne etter utgivelsen av suksessalbumet Automatic Thrill fra 2004. Det er i sannhet en annerledes reise gjennom Europa, fra Tromsø til Bilbao, fra London til Warszawa. Livet på veien byr på mange overraskelser, varmt vennskap og kalde omkledningsrom. Og ting går sjelden nøyaktig som planlagt.


Gjennom rockerens mørke solbriller får vi stifte bekjentskap med hele bransjens persongalleri, fra turneledere og arrangører til roadies, groupies og fans. Rockelivet består av like doser glamour og skitten realisme, med galgenhumoren konstant lurende i bakgrunnen. Det er bare rock'n'roll, men det er all grunn til å like det.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
224
ISBN
9788204114020
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

C
Candy – 10.11.2005

– At boken ikke romantiserer rock og ikke skryter turnélivet opp i skyene, gjør at boken blir troverdig, samt at man slipper å lese alle rock n'roll klisjeene man forventer når man åpner en rockebiografi. Den får fram det grå, kjedelige og monotone ved å være på turné, og boken er vel så langt fra Mötley Crues "The Dirt" som man kan få det. Men det er ikke bare trist og grått - Jacobsen beskriver også de mange ok menneskene og de store konsertopplevelsene. Selv om han står med begge beina oppi rockelivet så har han en viss distanse til det, noe som er forfriskende. Kudos for bra innpakning også!

Oppdag mer

Bøker som ligner på 101:

Elvis

Kjetil Rolness
Paperback 
199,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Livet

Keith Richards
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv