Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Klassisk gitar

en klassisk gitarskole

Lærebok med øvingsstykker. Egnet til bruk i skoler og til selvstudium. CD-en inneholder mesteparten av materalet fra repertoardelen. Les mer

604,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Lærebok med øvingsstykker. Egnet til bruk i skoler og til selvstudium. CD-en inneholder mesteparten av materalet fra repertoardelen.

Detaljer

Forlag
Norsk noteservice
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
243
ISBN
9788280890184
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2003
Format
30 x 22 cm

Kunders vurdering

D
DK – 26.01.2006

– Sven Lundestad regnes for å være en av landets fremste klassiske gitarister. Hans lærebok i gitarspill er nærmest blitt legendarisk i gitarmiljøet i Norge. Ingen som vil lære klassisk gitarspill kommer nok unna denne læreboka. Lundestad går kanskje litt fort fram, så man bør ikke være helt nybegynner når man starter på denne boka. Boka tar deg med gjennom renessansen, barokken, klassisismen, romantikken og til Sør-Amerika og Spania. Stykkene er morsomme å spille, og ikke for kjedelige. Dersom man kunne ønsket noe mer så måtte det være en mer grundig omtale av hvert enkelt stykke.
Det kunne også vært fint om Heitor Villa-Lobos var representert med et stykke eller to. Men dette er uansett den beste boka du kan bruke for å lære deg den klassiske gitarens mangfoldige verden!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Klassisk gitar:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
288,- 329,-
 

Bål

Thomas Svardal
Innbundet 
390,- 429,-

1984

George Orwell
Paperback 
229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv