Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Samsang gjennom livsløpet

Denne boka er tilgjengelig i en gratis open access-utgave på noasp.no.

Samsang gjennom livsløpet omhandler samsang i ulike livsfaser og sammenhenger i en skandinavisk kontekst. Samsang, som innebærer alle former for sang der mennesker synger sammen, utgjør en vesentlig del av vår felles kulturarv. Les mer

398,-
Produseres på bestilling
Denne boka er tilgjengelig i en gratis open access-utgave på noasp.no.

Samsang gjennom livsløpet omhandler samsang i ulike livsfaser og sammenhenger i en skandinavisk kontekst. Samsang, som innebærer alle former for sang der mennesker synger sammen, utgjør en vesentlig del av vår felles kulturarv. Samsang karakteriserer på ulike måter menneskelig samvær gjennom hele livsløpet, fra vugge til grav.

Med et kritisk analytisk blikk belyser forfatterne samsangpraksisens betydning og verdi for meningsskaping og opplevelse av sammenheng i livet knyttet til musikalske, fysiske, psykiske, emosjonelle, kognitive, etiske, kulturelle og sosiale faktorer. Kapitlene undersøker blant annet sangens stilling i norske barnehager og skoler, samsang og helserelaterte temaer, samsang i et kjønnsperspektiv, samsang i et flerkulturelt perspektiv, samsangaktiviteter i lys av mestring- og motivasjon samt hverdagslige samsangaktiviteter for personer med demens og deres pårørende. Korsang i ulike livsfaser, fra oppvekstår til pensjonsalder, tematiseres også.

Antologien gir et mangesidig bidrag til kunnskapsutviklingen på det musikkpedagogiske området knyttet til samsangens kraft og legitimitet på individ-, gruppe- og samfunnsnivå.

Samsang gjennom livsløpet er den femte antologien i skriftserien MusPed:Research.

Detaljer

Forlag
NOASP / Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Dansk Engelsk Flerspråklig Svensk
Sider
384
ISBN
9788202764623
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Samsang gjennom livsløpet
Format
24 x 17 cm
Serie
MusPed:Research 5

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Samsang gjennom livsløpet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv