Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Spill gitar nå!

Spill gitar NÅ! er en enkel og lettfattlig nybegynnerbok. Skrevet at noen av de mest erfarne gitarpedagoger i Norge - som også produserte Spill Gitar-serien for NRK for noen år side. Stemmetoner og lydeksempler ligger på iTunes, Wimp, Spotify og andre steder som tilbyr nedlast og streaming. Les mer

260,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Spill gitar NÅ! er en enkel og lettfattlig nybegynnerbok. Skrevet at noen av de mest erfarne gitarpedagoger i Norge - som også produserte Spill Gitar-serien for NRK for noen år side. Stemmetoner og lydeksempler ligger på iTunes, Wimp, Spotify og andre steder som tilbyr nedlast og streaming.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Norsk noteservice
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
40
ISBN
9788280890610
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
24 x 17 cm
Serie
Spill gitar!

Kunders vurdering

p
padda – 07.01.2007

– Denne boken skal i følge omtalen gi en innføring i enkle gitargrep, og målet er at man skal lære seg forskjellige sanger som er angitt i boken. Det er illustrasjoner av de ulike grepene. Boken forsøker å være pedagogisk,uten at det fungerer helt. Det følger også en cd med boken der de ulike sangene spilles, og det er en postiv side ved denne gitarboken. Imidlertid går boken litt for fort frem, og det kan være litt vanskelig å følge med i svingene. Denne boken passer best for de som har en viss forkunnskap om gitar og gitarspill. Imidlertid er prisen grei og overkommelig.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spill gitar nå!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Natt

Bernard Minier
Paperback 
199,-

Logg inn

Handlekurv