Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Akkordboka

for låtskrivere og musikere

Denne boka handler om akkordprogresjoner og akkordforståelse. Den forklarer og viser musikalske strukturer og mønstre, med størst vekt på popmusikk. Den er ikke begrenset til et bestemt instrument, men kan brukes av alle som skriver, produserer eller utøver musikk og som vil ha bedre oversikt og et større repertoar av valgmuligheter. Les mer

380,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne boka handler om akkordprogresjoner og akkordforståelse. Den forklarer og viser musikalske strukturer og mønstre, med størst vekt på popmusikk. Den er ikke begrenset til et bestemt instrument, men kan brukes av alle som skriver, produserer eller utøver musikk og som vil ha bedre oversikt og et større repertoar av valgmuligheter. Akkordboka kombinerer innsikt fra harmonilære, musikkteori, gehørtrening, låtskriving og arrangering for å vise hvordan du kan bruke god akkordforståelse kreativt og oppdage flere muligheter.
Audun Molde er musikkviter, musikkformidler og talentutvikler. Han underviser og veileder låtskrivere, musikere og produsenter på Høyskolen Kristiania, og har gjennom flere år forelest om musikkbransjen på BI og undervist på Norges Musikkhøgskole. Han har skrevet flere bøker om musikk.

Detaljer

Forlag
Norsk noteservice
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788280892669
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Akkordboka:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv