Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Musikklære

en grunnbok

Finn Benestads "Musikklære" har i mer enn 40 år vært et standardverk i norsk musikkundervisning på alle nivåer. Den er også velegnet til selvstudium.

I denne reviderte utgaven er stoffet både faglig oppdatert og gjort mer tilgjengelig for leserne. Les mer

359,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Finn Benestads "Musikklære" har i mer enn 40 år vært et standardverk i norsk musikkundervisning på alle nivåer. Den er også velegnet til selvstudium.

I denne reviderte utgaven er stoffet både faglig oppdatert og gjort mer tilgjengelig for leserne. Det er kommet til flere nye musikkeksempler og forslag til videre lesning. Med sine instruktive eksempler er Musikklære en uunnværlig oppslagsbok for alle som steller med musikk.

Finn Benestad har bred undervisningserfaring fra videregående skole, høyskole og universitet.

Medlemsvurdering:
Finn Benestads musikklære er en perfekt bok for de som er lærevillige. Går på musikklinje, (hvor boka ikke er pensum) men har alikevel fått utrolig god nytte av den. Den beskriver ting på en enkel og god måte som er lett å forstå. Boka er bygd opp kapittelvis med klare skiller, noe som gjør boka lettlest. Den er også perfekt som oppslagsverk for musikere. Personlig har jeg hatt bruk for boka både i skolesammenheng og utenom. Det er en bok som er å anbefale for musikere og for dem som gjerne vil lære noter. Noter er et språk som for mange kan virke vanskelig og ufoklarlig, men med denne boka vil du oppdage at det er lettere enn du tror!

AAV

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
159
ISBN
9788215014890
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

A
AAV – 07.04.2009

– Finn Benestads musikklære er en perfekt bok for de som er lærevillige. Går på musikklinje, (hvor boka ikke er pensum) men har alikevel fått utrolig god nytte av den. Den beskriver ting på en enkel og god måte som er lett å forstå. Boka er bygd opp kapittelvis med klare skiller, noe som gjør boka lettlest. Den er også perfekt som oppslagsverk for musikere. Personlig har jeg hatt bruk for boka både i skolesammenheng og utenom. Det er en bok som er å anbefale for musikere og for dem som gjerne vil lære noter. Noter er et språk som for mange kan virke vanskelig og ufoklarlig, men med denne boka vil du oppdage at det er lettere enn du tror!

J
Jan the man – 05.01.2005

– Som elev på 1. gym i musikklinjen hvor denne boken er pensum må jeg si at jeg er overasket over hvor mye man kan få ut av den på en enkel og kortfattet måte. Boken inneholder grunnlegende kunnskaper om alt fra dur/moll skala oppbyging til orkesterets sammspill. Særlig merket jeg meg den, etter min mening, geniale løsning hvor forfatteren legger til ekstra avsnitt som ikke er obligatorisk pensum, men tilegnet de som ikke finner store vanskeligheter med teorien. Vell og bra er det også med den meget oversiktelige innholdsfortegnelsen og stikkordsregisteret vi finner bakerst i boken. Jeg vil med dette annbefale boken til alle som har en interesse innenfor musikkens verden og ønsker å skaffe seg de grunnleggende teorikunnskaper gjennom en bok som ikke krever at du kan stort fra før av.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Musikklære:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

India

Elisabeth Eide
Innbundet 
363,- 399,-
 
Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
85,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv