Det siste fotografiet

; Øystein Røger (Oppleser)

Serie: Det hvite badehuset/Det siste fotografiet 2

Steen har i sine seneste to bøker funnet en språklig tone som treffer langt inn i hjerteroten. (...) 'Det siste fotografiet' er en perle.

, VG Terningkast 6
«Du klar over at jeg er døende? sier mor. - Ja, sier jeg. Det blir stille. - Det er en sykepleier her som har sett bilde av deg i avisen, der du sitter i en rullestol, sier hun. - Du elsker visst å se annerledes ut, og å vise det». Les mer
Vår pris
289,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Vår pris: 289,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Om boka

«Du klar over at jeg er døende? sier mor. - Ja, sier jeg. Det blir stille. - Det er en sykepleier her som har sett bilde av deg i avisen, der du sitter i en rullestol, sier hun. - Du elsker visst å se annerledes ut, og å vise det».

Moren har løyet for ham hele livet. Han visste ikke at onkelen og bestefaren hadde den samme arvelige muskelsykdommen han har. Hvorfor var det så viktig for moren å tie om dette? Han har forsøkt å få henne i tale, til ingen nytte. Det haster ettersom datteren er gravid. Stamtreet må være kjent for at ny medisinsk kunnskap skal kunne hjelpe. Skjuler moren noe mer?

Romanen følger jakten på den største hemmeligheten som har preget tre generasjoners liv. Det er en roman om taushet, forakt og stridslyst. Den er en frittstående oppfølger til «Det hvite badehuset» (2017).

Fakta

Hvordan høre denne lydboka?