Sopp

; Ute Künkele ; Inger Lagset Egeland (Redaktør) ; Julia Adlberger (Illustratør) ; Kim Caspary (Illustratør) ; Ann Høydalsnes (Oversetter)

Plukking, tilberedning, voksesteder - lær deg alt om over 400 sopparter. Skarpe fotografier viser hvordan hver sopp ser ut. I tillegg er de utførlig beskrevet, og du får vite om faresignaler og mulige tegn på forgiftning. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Plukking, tilberedning, voksesteder - lær deg alt om over 400 sopparter. Skarpe fotografier viser hvordan hver sopp ser ut. I tillegg er de utførlig beskrevet, og du får vite om faresignaler og mulige tegn på forgiftning. Dette oppslagsverket henvender seg både til dme som spiser som, og til naturvenner som interesserer seg for farge- og formvariasjonen i soppenes rike. Et omfattende verk for alle soppinteresserte - fra kantarell-elskeren til hobbymykologen.

Fakta