Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

A game of thrones

Published in celebration of the twentieth anniversary of George R. R. Martin's landmark series, this lavishly illustrated special edition of A Game of Thrones-with gorgeous full-page illustrations in every chapter-revitalizes the fantasy masterpiece that became a cultural phenomenon. Les mer

435,-
Innbundet
Sendes innen 7 virkedager
Published in celebration of the twentieth anniversary of George R. R. Martin's landmark series, this lavishly illustrated special edition of A Game of Thrones-with gorgeous full-page illustrations in every chapter-revitalizes the fantasy masterpiece that became a cultural phenomenon. In a land where summers can last decades and winters a lifetime, trouble is brewing. The cold is returning, and in the frozen wastes to the North of Winterfell, sinister and supernatural forces are massing beyond the kingdom's protective Wall. At the centre of the conflict lie the Starks of Winterfell, a family as harsh and unyielding as the land they were born to. Sweeping from a region of brutal cold to a distant summertime kingdom of epicurean plenty, here is a tale of lords and ladies, soldiers and sorcerers, assassins and bastards, who come together in a time of grim omens. Amid plots and counterplots, tragedy and betrayal, victory and terror, the fate of the Starks, their allies, and their enemies hangs perilously in the balance, as each endeavours to win that deadliest of conflicts: the game of thrones.

Medlemsvurdering:
Det er egentlig ikke nødvendig å si særlig mye om denne boken, annet enn at den er helt fantastisk. Man blir fenget allerede fra første stund; språket beskriver så godt at man har lett for å leve seg inn, samtidig som historien er så spennende at man blir følelsesmessig grepet av den. Boken foregår i en verden som ligner vår egen i middelalderen, og handler i korte trekk om en rekke kongers kamp om Jerntronen. En familie splittes fra hverandre, og vi får møte de ulike personene og se hendelsene fra flere forskjellige synspunkter, noe som skaper enda større dybde i fortellingen. Den bør leses, enten man setter pris på fantasysjangeren eller ikke!

Frelst fantasyleser

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
HarperVoyager
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
ISBN
9780008209100
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 16 cm
Serie
Game of thrones
A song of ice and fire 1

Kunders vurdering

F
Frelst fantasyleser – 30.12.2009

– Det er egentlig ikke nødvendig å si særlig mye om denne boken, annet enn at den er helt fantastisk. Man blir fenget allerede fra første stund; språket beskriver så godt at man har lett for å leve seg inn, samtidig som historien er så spennende at man blir følelsesmessig grepet av den. Boken foregår i en verden som ligner vår egen i middelalderen, og handler i korte trekk om en rekke kongers kamp om Jerntronen. En familie splittes fra hverandre, og vi får møte de ulike personene og se hendelsene fra flere forskjellige synspunkter, noe som skaper enda større dybde i fortellingen. Den bør leses, enten man setter pris på fantasysjangeren eller ikke!

D
Davram – 21.07.2007

– Lord Eddard Stark blir utnevnt til kongens hand og reiser fra sine sønner og sin kone i Winterfell til kongens borg i King's Landing. Han tar med seg sine to døtre, Arya og Sansa, og blir snart dratt inn i et renkespill som kaster hele kongeriket ut i en voldsom krig. Dette er en fantasy-bok som man skal lete lenge for å finne noen som er likeverdige til. Det må være den beste siden Tolkiens "Ringenes Herre". Det er en god historie med mye driv fremover. Martin bruker språket godt, men det er en god del vanskelige ord blandet inn, så dette er ikke en bok for de lite språksterke.

I
Ithilgalad – 18.10.2005

– A Game of Thrones er den første boken i serien A Song of Ice and Fire som angivelig er en av favorittbokseriene til Nemi-Lise. Boken har 2 hovedfamilier som på en måte utgjør "de onde" og "de gode". Lannister-familien i sør og Stark-familien i nord. Dette er jo fantasy og sjangeren oppfylles med glans! Det er både kongefamilier i strid og middelalderleker der riddere "slåss om æren" til de fagre prinsessene. Incest og intriger innenfor familiene hører også med når man begir seg ut på bøkene til Herr Martin.
Om du liker Ringenes Herre av Tolkien er dette garantert noe du kan fortsette med om du likte dem.

b
benbjo – 12.11.2004

– Den første boka i A song of Ice and Fire er en episk fortelling. Den er satt til middelalderen, hvor vi har riddere og den vakre mø. Selve starten kan karakteriseres som litt tråkig, men det tas opp etterhvert. Det er jo første bok, og vi skal bli kjent med personene. Personlig ble jeg helt oppslukt av boka etter 200 sider, og jeg var fortapt i Martins fantastiske verden. Hans intriger, og handlingsvendinger er i en klasse for seg selv. Det litt negative for de som ikke er så gode i engelsk er det vanskelige språket. Det blir litt dumt hvis man ikke forstår halvparten av boka på grunn av vanskelige fraser og ord. Så om du vil begynne å lese fantasy prøv noe annet først, og kom heller tilbake senere for dette er en serie som fantasy-elskere ikke må gå glipp av!

Oppdag mer

Bøker som ligner på A game of thrones:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Behave

Robert M Sapolsky
Paperback 
189,-
 

Ergo

Petter Callin
Paperback 
1185,-
 

Livet

Keith Richards
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv