Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De dødes klubb

Det er bare én vampyr Sookie Stackhouse omgås frivillig, og det er Bill. Men han har ikke vist seg i det siste, og Sookie vil gjerne finne ham. Hans dystre og sexy sjef, Eric, tror han vet hvor Bill befinner seg, og før Sookie vet ordet av det er hun på vei til Jackson, Mississippi for å besøke undergrunnsbevegelsen på De dødes klubb. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Det er bare én vampyr Sookie Stackhouse omgås frivillig, og det er Bill. Men han har ikke vist seg i det siste, og Sookie vil gjerne finne ham. Hans dystre og sexy sjef, Eric, tror han vet hvor Bill befinner seg, og før Sookie vet ordet av det er hun på vei til Jackson, Mississippi for å besøke undergrunnsbevegelsen på De dødes klubb. Det er et livsfarlig sted hvor det øvre lag av vampyrbefolkningen hygger seg og drikker blod. Når Sookie til slutt finner Bill, midt i en forrædersk handling, vet hun ikke om hun vil redde ham eller gjennombore ham med en påle.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202507145
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Club dead
Serie
True blood 3

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hei – 10.01.2010

– Jeg var helt i begynnelsen skeptisk til tv-serien "True Blood", men har siden den gang blitt fullstendig hektet på vampyrserien som har hentet smuler av inspirasjon fra serien "Twilight". Dette er imidlertid voksnere, mer erotisk og intenst, og dette er ikke serie for dem med svake mager. Dette er den tredje boken i serien "True Blood", skrevet av Charlaine Harris, som skriver enkelt og lyrisk, men også intenst og spennende. I denne boken forsvinner Sookies kjæreste, som også er vampyr, Bill, og Sookie legger ut på en reise til en undergrunn på jakt etter sin sjelevenn, men nok en gang blir farene større enn hva hun hadde forestilt seg. For meg blir ikke dette den beste boken i serien, men den er likevel god og spennende lesning!

O
Oslomor – 14.12.2009

– I bok nummer tre i den populære krimserien om den telepatiske bartenderen Sookie Stackhouse forsvinner kjæresten hennes, vampyren Bill, på mystisk vis. Den hotte sjefen hans Eric, en tusen år gammel eks-viking, tror Bill er fanget et sted i Mississippi. Sookie drar for å redde sin kjære, med hjelp fra en varulv. Men ettersom trådene nøstes opp, og antall dødsofre øker begynner det å skurre for Sookie. Hvorfor forsvant egentlig Bill? Burde hun egentlig risikere livet sitt for å redde ham? En lettlest og fengende sørstatskrim som defintivt må leses av alle fans av tv-serien "True Blood" som baserer seg på disse bøkene.

M
Marita – 15.10.2009

– Sookies eneste vampyrvenn, Bill, forsvinner plutselig. Før hun vet ordet av det har hun blitt dratt inn i en leteaksjon. Sookie får et tips angående Bill. Hun drar for å finne ham, og får hjelp til å finne ut av hvor Bill kanskje oppholder seg. Derfor drar hun til Mississippi for å besøke De dødes klubb. Som navnet tyder, er dette ingen trygg plass å være for en liten menneskejente. Vampyrene i De dødes klubb drikker mye blod, og Sookie føler seg ikke helt trygg. Vil hun klare å finne Bill, og hva vil eventuelt skje om hun klarer å finne ham?

Oppdag mer

Bøker som ligner på De dødes klubb:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv