Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

De udødeliges assistent

Charlaine Harris har skrevet de bestselgende bøkene om barjenta Sookie Stackhouse, bøkene bak TV-serien TRUE BLOOD. HBO og Alan Ball, mannen bak Six Feet Under, har produsert TV-serien som i USA har blitt deres største suksess siden Sopranos og Sex and the City. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Charlaine Harris har skrevet de bestselgende bøkene om barjenta Sookie Stackhouse, bøkene bak TV-serien TRUE BLOOD. HBO og Alan Ball, mannen bak Six Feet Under, har produsert TV-serien som i USA har blitt deres største suksess siden Sopranos og Sex and the City. Sookie Stackhouse er forfulgt av uhell. Først blir kollegaen myrdet, og ingen ser ut til å bry seg. Deretter støter hun på et grusomt uhyre som forgifter henne. Inn kommer vampyrene, som suger giften fra hennes blodårer. Og nyter det! Sannheten er at de redder livet hennes. Så når en av blodsugerne spør om hjelp, kan hun ikke si nei. Snart er Sookie i Dallas og bruker sine telepatiske evner i jakten på en savnet vampyr. Meningen er at hun skal intervjue noen utvalgte mennesker. Hun stiller som betingelse at vampyrene må oppføre seg pent - og ikke skade menneskene. Men det er lettere sagt enn gjort.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202507138
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Living dead in Dallas
Serie
True blood 2

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hei – 10.01.2010

– Om du har sett serien "True Blood", burde du også lese bøkene som inspirerer og er kilden til serien. Vær imidlertid klar over at å lese bøkene vil avsløre den fremtidige handlingen i serien! I seriens andre bok roter nok en gang Sookie Stackhouse seg opp i mengder med trøbbel, blant annet ved å bli angrepet av et grufullt monster, der hun må stole på at vampyrene redder hennes liv, noe som igjen gjør at hun skylder vampyrsheriffen en tjeneste ... Snart befinner hun seg i Dallas, og farene er større enn hun er klar over. Dette er spennende og intens lesning om vampyrer, dette er så absolutt ingen barnebok!

l
lille my – 06.01.2010

– Dette er den andre boken i serien om Sookie Stackhouse. Handlingen sentrerer seg "som vanlig" rundt mord, og konflikter mellom vampyrer og mennesker. Vampyrene har stått opp fra sine kister og tilkjennegitt sin eksistens, og drikker kunstig blod for å stillle sin tørst.Uansett er det ikke alle som er like glade i vampyrene, og motstandsgrupper blir dannet. I tillegg til at boken først og fremst er veldig underholdende, gir konflikten mellom vampyr og menneske uante dypder. Her kan man trekke paralleller til rasehat og diskriminering mellom ulike typer mennesker. Vampyrene har selvfølgelig en fordel i forhold til menneskene, de er dem både psykisk og ikke minst fysisk overlegne. En spennende bok.

A
AC – 05.01.2010

– Da er det klart for andre bok i "True Blood"-serien om servitøren Sookie. I andre bok møter Sookie nye farer da kollegaen hennes først blir drept og forlatt i en bil utenfor arbeidsstedet hennes. Like etter blir hun angrepet av et overnaturlig vesen og uflaksen til Sookie når nye høyder. Til tross for at forfatteren muligens har prøvd å få inn litt for mye handling på de 286 sidene så går boken overraskende nok glatt og en kan vel ikke klage stort på at boken holder et høyt tempo med mye spenning samtidig som den glimter til med både romantikk og kjærlighet innimellom!

O
Oslomor – 14.12.2009

– I bok nummer to i den populære krimserien om bartenderen Sookie Stackhouse, står vår tankelesende heltinne overfor nye bloddryppende utfordringer. En kollega blir funnet brutalt myrdet, samtidig som kjæresten - vampyren - Bill gir henne beskjed om at de må reise til Dallas for å finne en savnet vampyr. Her roter de seg borti en skummel bevegelse, som minner om Ku Klux Klan, bare at det er vampyrene som er gjenstand for deres rasehat. Det var etter denne boka jeg ble hektet på serien. Lettlest og fengende krim, selv for en som ikke leser fantasy. Dette er forøvrig bokserien som den populære tv-serien "True Blood" er basert på.

M
Marita – 15.10.2009

– Sookie, den søte sørstats-jenta er tilbake igjen! Sammen med vampyrene får vi servert en blodig bra historie! Sookies kollega blir myrdet, hun møter et uhyre og vampyrene må redde livet sitt fra dette forferdelige udyret. Hun blir spurt om hjelp, og blir dratt inn i ein situasjon der hun får bruk for sine evner, nemlig å lese tanker. Det er ikke lett for Sookie å leve side om side med vampyrene, men hun gjør sitt beste. I denne boka legger hun igjen ut på nye eventyr sammen med vampyrene hun kjenner, og innbyggerne i Louisiana har ennå ikke klart å forholde seg til disse vampyrene som nå har inntatt byen. Ingen dårlig bok, dette!

Oppdag mer

Bøker som ligner på De udødeliges assistent:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv