Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

The vampire chronicles collection

volume 1

Follows the three-century life of Lestat, from his boyhood in eighteenth-century France to his contemporary career as rock star and vampire. Contains: Interview with the vampire, The vampire Lestate and The queen of the damned. Les mer

464,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
Follows the three-century life of Lestat, from his boyhood in eighteenth-century France to his contemporary career as rock star and vampire. Contains: Interview with the vampire, The vampire Lestate and The queen of the damned.

Medlemsvurdering:
Trilogien 'The Vampire Chronicles' inneholder de tre bøkene 'Interview with a Vampire', 'The Vampire Lestat' og 'Queen Of the Damned'. Tilsammen forteller de en delvis sammenhengende historie om vampyren Lestat og Louis. Lestat er skaperen til Louis og første bok er Louis historie. Andre og tredje bok tar mer for seg Lestats historie. De fins mange forskjellige vinklinger og tolkninger av en vampyr, men dette er den jeg favoriserer. Det "ekte" sannhet om hvordan en vampyr er og lever. Anne Rice skriver utrolig dyktig og skildrer sin fortelling fabelaktig. Dette er boka for deg som liker velskrevet historier om ekte vampyrer.

R.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Ballantine Books
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
448
ISBN
9780345456342
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Serie
The vampire chronicles/Vampyrkrønikene

Kunders vurdering

R
R. – 24.04.2006

– Trilogien 'The Vampire Chronicles' inneholder de tre bøkene 'Interview with a Vampire', 'The Vampire Lestat' og 'Queen Of the Damned'. Tilsammen forteller de en delvis sammenhengende historie om vampyren Lestat og Louis. Lestat er skaperen til Louis og første bok er Louis historie. Andre og tredje bok tar mer for seg Lestats historie. De fins mange forskjellige vinklinger og tolkninger av en vampyr, men dette er den jeg favoriserer. Det "ekte" sannhet om hvordan en vampyr er og lever. Anne Rice skriver utrolig dyktig og skildrer sin fortelling fabelaktig. Dette er boka for deg som liker velskrevet historier om ekte vampyrer.

O
Onkel Oswald – 26.01.2005

– Som liten var drømmen min å bli vampyr, men ikke slem uten følelser slik som i filmene. Jeg ville bli noe skikkelig, og jeg forsto mange år senere da jeg leste "En vampyrs bekjennerlser" at det var en slik vampyr jeg ville bli som barn. Jeg leste serien ferdig (i alle fall de tre på norsk), og digga den skikkelig. Det er bøker der vampyrene er mer menneskelige, men allikevel må ha blod. Bøkene er veldig godt skrevet. I tillegg til at de er godt skrevet, har de veldig gode handlinger. Det er uten tvil vampyrbøkene (kanskje de eneste) som kan konkurere med Bram Stockers mesterverk "Draucla". Selv om det er bøker for voksene tror jeg alle kan lese dem hvis de får lov. Min sønn på 12 år leste nylig den første boka, og likte den! Jeg vil anbefale dere å kjøpe denne samlingen hvis dere ikke eier den fra før!

Oppdag mer

Bøker som ligner på The vampire chronicles collection:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv