Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Restart

7 veier til bærekraftig business

Er din forretningsmodell rustet for fremtiden? Denne boken gir deg et veikart i syv deler til hvordan du kan gi en bedrift en slik RESTART, enten du er leder, entreprenør, rådgiver eller student. Boken gir deg verktøyene til å designe bærekraftige forretningsmodeller som tjener penger på nye teknologier, digitalisering og den sirkulære økonomien. Les mer

419,-
Sendes innen 3 virkedager
Er din forretningsmodell rustet for fremtiden? Denne boken gir deg et veikart i syv deler til hvordan du kan gi en bedrift en slik RESTART, enten du er leder, entreprenør, rådgiver eller student. Boken gir deg verktøyene til å designe bærekraftige forretningsmodeller som tjener penger på nye teknologier, digitalisering og den sirkulære økonomien. Gi din bedrift en RESTART i dag.

Boken har syv hoveddeler, som hver er representert ved én av de syv bokstavene i ordet RESTART. Hver av dem beskriver en endring som er nødvendig på veien mot bærekraftig business:

Redesign fremfor stillstand Eksperimentering fremfor helomvending Sirkulasjon fremfor linearitet Tjenestelogikk fremfor produktlogikk Allianser fremfor sololøp Resultat fremfor avlat Tredimensjonalitet fremfor endimensjonalitet I tillegg inneholder boken en praktisk verktøykasse kalt Din RESTART, med visuelle hjelpemidler som kan benyttes for ledere, entreprenører, rådgivere eller studenter som arbeider med å designe bærekraftige forretningsmodeller.
Les mer om boken på www.RESTART.business.

Medlemsvurdering:
Denne boka gav meg et veikart til hvordan min bedrift kan restartes for en mer bærekraftig fremtid. Boka er lettlest og gav meg de verktøyene jeg trenger for å designe bærekraftige forretningsmodeller som likevel tjener penger for min bedrift. Løp og kjøp!

Ingrid Grimsmo Jørgensen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
173
ISBN
9788202459192
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Format
24 x 17 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

I
Ingrid Grimsmo Jørgensen – 22.06.2017

– Denne boka gav meg et veikart til hvordan min bedrift kan restartes for en mer bærekraftig fremtid. Boka er lettlest og gav meg de verktøyene jeg trenger for å designe bærekraftige forretningsmodeller som likevel tjener penger for min bedrift. Løp og kjøp!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Restart:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv