Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lokal og regional mat

samhandling, innovasjon og identitet i alternative matverdikjeder

Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handelens egne merkevarer. Les mer

429,-
Paperback
Utsolgt
Flere interesserer seg for mat som forteller en historie, ofte i kraft av at maten knyttes til en bestemt produsent, en historie eller et konkret sted. Slike matvarer har noe genuint, noe annet enn hva som tilbys av de store bedriftene eller handelens egne merkevarer.
Denne boka analyserer historiene bak noen av småskala eller lokalmatprodusentene og -produktene. Driftige bønder ser muligheter, utvikler ideer og starter videreforedling og distribusjon i egen regi. Boka presenterer markedsmessige løsninger hvor endringer i forbruksmønstre gir rom for eller stimulerer endringer i bønders tilpasning. Boka analyserer i tillegg hvordan regionalt utviklingsarbeid bidrar til utvikling i landbruket.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
215
ISBN
9788251927536
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lokal og regional mat:

Kornboka

Åsmund Bjørnstad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

India

Elisabeth Eide
Innbundet 
363,- 399,-
 

Afrika

Tore Linné Eriksen
Innbundet 
454,- 499,-

Barça

Johannes Nymark
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv