Fermentation and Algal Biotechnologies for the Food, Beverage and Other Bioproduct Industries - James Chukwuma Ogbonna

Fermentation and Algal Biotechnologies for the Food, Beverage and Other Bioproduct Industries

James Chukwuma Ogbonna (Redaktør) ; Sylvia Uzochukwu (Redaktør) ; Nwadiuto (Diuto) Esiobu (Redaktør) ; Abdulrazak B. Ibrahim (Redaktør) ; Benjamin Ewa Ubi (Redaktør) ; Emeka Godfrey Nwoba (Redaktør) ; Charles Oluwaseun Adetunji (Redaktør)

Vår pris
1857,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 21 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 1857,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 21 dager

FAKTA
Utgitt:
Forlag: CRC Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Engelsk
Sider: 284
ISBN: 9780367766948
Format: 23 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger