Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Coaching

å hjelpe ledere og medarbeidere til å lykkes

Individet har store ressurser i form av «skjulte» talenter, men greier som oftest ikke å utvikle sitt potensial alene. Coaching handler om å støtte og utfordre individ og team til å utvikle tanker, følelser og atferd for å realisere viktige personlige og organisatoriske mål. Les mer

579,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Individet har store ressurser i form av «skjulte» talenter, men greier som oftest ikke å utvikle sitt potensial alene. Coaching handler om å støtte og utfordre individ og team til å utvikle tanker, følelser og atferd for å realisere viktige personlige og organisatoriske mål.
Coaching - Å hjelpe ledere og medarbeidere til å lykkes er kanskje den mest komplette og grundige boken om emnet på norsk. Inspirert av positiv psykologi, kognitiv atferdsterapi og med utgangspunkt i mangeårig teoretisk så vel som praktisk erfaring, presenterer forfatterne en klar og helhetlig metodikk for coaching.

Boken har vært gjenstand for en fullstendig revisjon og fremstår som tilnærmet nyskrevet. Den er faglig ajourført og inneholder nye og aktuelle eksempler.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
309
ISBN
9788215022338
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

I
Ingrid – 17.03.2007

– Boka er rettet mot den som skal coache eller rettlede ledere i sin lederfunksjon. Alle eksempler er hentet fra dette feltet. Mye av det som står her er mer tradisjonell ledelsesteori, og ikke "ren" coaching. Det er mange nyttige teorier og interessant informasjon i denne boka, men den er veldig sprikende og den virker rotete. Det er vanskelig å lese boka fra perm til perm, det er ingen klar tanke som fører fra det ene kapittelet til det neste. Men en god ting med boka er at forfatteren virkelig har et brennende engasjement som kommer frem gjennom boka. Han tror virkelig på dette, og det smitter når man leser!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Coaching:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
174,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv