Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gründerboka for kvinner

Dette er en bok for kvinner som har lyst til å starte sin egen bedrift eller virksomhet. Denne boken viser hvordan ideer, drømmer og ønsker om en ny og mer selvstendig arbeidssituasjon kan bringes ut i livet. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Dette er en bok for kvinner som har lyst til å starte sin egen bedrift eller virksomhet. Denne boken viser hvordan ideer, drømmer og ønsker om en ny og mer selvstendig arbeidssituasjon kan bringes ut i livet. I denne boka får du konkrete tips og råd om hvordan du etablerer ditt eget firma, du får informasjon om valg av selskapsform, registering i Brønnøysund, regnskap og lignende praktiske forhold, men samtidig handler boka også om de psykologiske aspektene knyttet til det å etablere sin egen arbeidsplass. . Den belyser praktiske forhold som hvordan du finner et egnet lokale, hvordan du driver markedsføring og hvordan du utvikler flere bein å stå på. Men den ser også på hva det er som motiverer deg, - og hva som kan hjelpe deg til større oppfinnsomhet, pågangsmot og utholdenhet.

Kjersti Wold, forfatter, kursleder og mangeårig selvstendig næringsdrivende innen litteratur og kultur, og AnnBeth Bergh, gründeren bak barnematserien "
"Småfolk"
" og bilbladet Autofemina, deler rikelig av både erfaringer og kunnskap.

Detaljer

Forlag
Liv forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
206
ISBN
9788293184638
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Gründerboka for kvinner
Format
24 x 18 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gründerboka for kvinner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv