Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Kvalitetsstyring og måleteknikk

i laboratorium, produksjon og tjenestevirksomhet

Kravene til systematisk styring av kvaliteten på produkter og tjenester øker i næringslivet og i offentlig virksomhet. Denne boken beskriver grunnelementene i og gjennomføringen av kvalitetsstyring i laboratorier og bedrifter. Les mer

719,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Kravene til systematisk styring av kvaliteten på produkter og tjenester øker i næringslivet og i offentlig virksomhet. Denne boken beskriver grunnelementene i og gjennomføringen av kvalitetsstyring i laboratorier og bedrifter.
Bruken av måleteknikk og statistikk i kvalitetsstyring er sentrale temaer, som inkluderer blant annet statistisk prosesstyring, hypotesetesting, vurdering og beregning av måleusikkerhet og forsøksplanlegging. For laboratoriearbeid drøftes også prøvetaking og validering. Standarder for krav til kvalitetssystemer behandles, blant andre ISO 9000-serien og ISO 17 025.

I boken beskrives bruken av prinsippene i kvalitetsstyring for kontroll med helse, miljø og sikkerhet, og den beskriver krav til kontroll med kvalitet og måleresultater i norsk lov, EØS-avtalen og andre internasjonale avtaler som Norge har signert.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
416
ISBN
9788205402119
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kvalitetsstyring og måleteknikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv