Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Relasjonell atferd i arbeidslivet

Gode relasjoner er en forutsetning for et godt liv. Vi er hverandres «ladestasjoner», og vi er hverandres energiutslettere. Denne boken handler om hvordan du kan bli bevisst din relasjonelle praksis i ditt arbeidsmiljø og hvordan denne praksisen kan endres. Les mer

499,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Gode relasjoner er en forutsetning for et godt liv. Vi er hverandres «ladestasjoner», og vi er hverandres energiutslettere. Denne boken handler om hvordan du kan bli bevisst din relasjonelle praksis i ditt arbeidsmiljø og hvordan denne praksisen kan endres. Den handler om det menneskelige påvirkningsfeltet der du gir og får energi av menneskene rundt deg.

Boken vil hjelpe deg å se dine relasjonelle styrker og svakheter. Den er praksisnær, og Spurkeland beskriver et bredt spekter av relasjonelle atferder, samt at han introduserer nye begreper som kan hjelpe deg å danne mentale bilder av hvordan vi håndterer hverandre.

«Relasjonell atferd i arbeidslivet» henvender seg til et bredt publikum av lesere som ønsker bedre mestring av sitt relasjonelle liv. Den egner seg spesielt godt for alle i menneskeorienterte yrker, det være seg ledere, ansatte i skolen, selgere, ansatte i helsesektoren m.m.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
294
ISBN
9788215031392
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Relasjonell atferd i arbeidslivet
Format
23 x 16 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Relasjonell atferd i arbeidslivet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv