Hva trenger vi ledere til?

organisering og ledelse i komplekse arbeidssituasjoner

Ny bok med fokus på ledernes roller og oppgaver i dagens arbeidsliv.

Bokens sentrale påstand er at ledere må lede ut fra de grunnleggende uformelle organiseringsprosesser som pågår hver eneste dag i alle virksomheter ? mellom medarbeidere, ledere, kunder, brukere og samarbeidspartnere. Les mer
Vår pris
375,-
Spar
94,-

Veil. pris: 469,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 375,-
Spar: 94,-

Veil. pris: 469,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Ny bok med fokus på ledernes roller og oppgaver i dagens arbeidsliv.

Bokens sentrale påstand er at ledere må lede ut fra de grunnleggende uformelle organiseringsprosesser som pågår hver eneste dag i alle virksomheter ? mellom medarbeidere, ledere, kunder, brukere og samarbeidspartnere. Skal vi forstå hva vi trenger ledere til, må vi derfor forstå hvordan dynamikken i disse organiseringsprosessene utfolder seg.
Forfatteren betrakter organisering og ledelse i et sosiologisk perspektiv og belyser temaet gjennom analyser av praksis og konkrete arbeidssituasjoner i et variert utvalg virksomheter fra både privat og offentlig sektor.
Klemsdals bok.gir et innsiktsfullt og nyttig.perspektiv på.ledelse. Den ansporer oss ledere til selv å utvikle vår egen ledelsespraksis med utgangspunkt i de konkrete arbeidssituasjonene virksomheten til enhver tid stilles ovenfor.
Stanley Skoglund, Senior Vice President, Enterprise Risk, Visa Europe

Fakta