Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Pablo Escobar

det faren min aldri fortalte

Pablo Escobars sønn kommer med ny og oppsiktsvekkende informasjon om faren i sin nye bok Pablo Escobar - Det faren min aldri fortalte.


Etter å ha saumfart halve Colombia og intervjuet folk fra underverdenen som tidligere har nektet å snakke med ham, legger ikke Medellín-kartellsjefens førstefødte, Juan Pablo Escobar, skjul på hvor rystet han blir over oppdagelsene han gjør. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Sendes innen 3 virkedager
Pablo Escobars sønn kommer med ny og oppsiktsvekkende informasjon om faren i sin nye bok Pablo Escobar - Det faren min aldri fortalte.


Etter å ha saumfart halve Colombia og intervjuet folk fra underverdenen som tidligere har nektet å snakke med ham, legger ikke Medellín-kartellsjefens førstefødte, Juan Pablo Escobar, skjul på hvor rystet han blir over oppdagelsene han gjør.


Boken inneholder til nå ukjent informasjon om en rekke ting, blant annet om den mest effektive smuglerruta til USA som ansatte i det amerikanske immigrasjonssystemet samarbeidet med ham om. Juan Pablo Escobar skriver også om faktafeil i Narcos-serien, og mer om sitt eget liv. Forfatteren ønsker med sine bøker og arbeid å vise de unge at det å være en narco ikke er kult. Boken er skrevet med stor refleksjon og klokskap. Hvordan påvirker historien den neste generasjonen, hvordan kan man velge seg sin egen vei, og kan hat gå i arv?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
226
ISBN
9788202563523
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Pablo Escobar : in fraganti
Format
24 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pablo Escobar:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tillit

Hernan Diaz
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Handlekurv