Angrep fra alle kanter

roman

Serie: Teksas 2

Med den potente og amoralske thrilleren Vi ses i morgen fornyet Tore Renberg spenningsromanen, til stor applaus hos lesere og kritikere. Den var første bok i Teksas-serien. Angrep fra alle kanter er andre bok. Les mer

Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Med den potente og amoralske thrilleren Vi ses i morgen fornyet Tore Renberg spenningsromanen, til stor applaus hos lesere og kritikere. Den var første bok i Teksas-serien. Angrep fra alle kanter er andre bok.Den briljante Sandnes-gutten Ben er fed up av sin gjerrige far og sin psykotiske mor. Han er lei av å sniffe bensin med storebroren Rikki bak det nedlagte speiderhuset. Nå har han en sommerfuglkniv i lomma og vil sette himmel og helvete i bevegelse for å skaffe seg et nytt liv.Seksten kilometer lenger nord ligger verdens rikeste by, Stavanger. Der bor Hillevågsgjengen: onkel Rudi, Jan Inge og Cecilie. De lever utenfor loven. De er KrF-fans, digger heavy metal og gir blanke i oljesamfunnets regler. Det eneste de mangler er et brekk som gir store penger.Sammen med sin skremte storebror Rikki forlater Ben barndomshjemmet og legger ut på en reise som skal bli katastrofal for enkelte og skinnende for andre.Det er oktober i Rogaland. Jorden drønner. Pengene knitrer. Pariserhjulet dreier. Stakkars barn av regnbuen."Herlig røre av tragikomikk, blodig alvor og krim. Tore Renberg har forstått noe av hensikten med å skrive skjønnlitteratur - nemlig at vi som lesere skal underholdes. I Renbergs bok nummer to i Teksasserien lar vi oss begeistre helt fra første side. Årets roman bruker mer tid på de mest interessante karakterene i miljøet i og omkring Hillevågsgjengen ... vi venter i spenning på avslutningen av trilogien neste år"
JON ÅGE FISKUM, TRØNDER-AVISA"Han peprer fremdeles sine lesere med haglskurer av blytunge problemstillinger og glødende metaforer, og sitter støtt i salen der andre forfattere ville ha blitt kastet av sine sosialrealistiske kjepphester alt i første kapittel … Språket er et herlig villniss av lokale slanguttrykk, anglifiseringer, 'krøsja' sanger og filmreplikker. Mange visuelle og burleske scener er en uinnpakket gave til enhver regissør ... Djises Renberg - jeg tar gjerne en porsjon til."
MAY GRETHE LERUM, VG"Vellykket oppfølger fra Renberg. Andre bind om den skakke Hillevåg-gjengen byr på en mengde fine karakterer i fri flyt ... De to første bindene i «Teksas»-serien har mange fellestrekk, men å finne en såpass sammensatt karakter som Ben, er noe nytt. Renberg har etter hva jeg forstår planer om å skrive flere bind, og det er bare å glede seg til fortsettelsen."
GRO JØRSTAD NILSEN, BERGENS TIDENDE

Fakta