Dager i stillhetens historie

Dette er en perle av en roman, lavmælt og presis - og samtidig dypt engasjerende. Tildelt Kritikerprisen 2011 for beste voksenbok og Nordisk Råds litteraturpris 2012!Et eldre ektepar har inngått en stilltiende pakt om ikke å snakke om sin fortid. Les mer

Vår pris
149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Vår pris: 149,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Om boka

Dette er en perle av en roman, lavmælt og presis - og samtidig dypt engasjerende. Tildelt Kritikerprisen 2011 for beste voksenbok og Nordisk Råds litteraturpris 2012!Et eldre ektepar har inngått en stilltiende pakt om ikke å snakke om sin fortid. Mens han lukker seg mer og mer inne i seg selv, prøver hun å bryte ut av isolasjonen og tausheten. Hvem var hushjelpen de begge ble så sterkt knyttet til i en periode, men som de brått sa opp?"Noe så sjeldent som en forfatter det er nødvendig å lese. (...) Et av bokhøstens virkelige funn."

Vidar Kvalshaug, AftenpostenMerethe Lindstrøm har skrevet et stramt, fortettet familiedrama om fortielse og taushet. Det handler om kjærligheten mellom to mennesker som har tatt viktige valg de definerer hele sin tilværelse ut ifra, for så å oppdage at noe ikke lar seg overse. Fortiden dukker ikke bare opp igjen - den har vært der hele tiden.


Fakta

Hvordan lese denne e-boka?