Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Aichas middelhavsmat

solens kjøkken

Aichas middelhavsmat er proppfull av oppskrifter på fargerike middelhavsklassikere og hennes egne oppskrifter basert på middelhavslandenes matkultur.

Les mer

269,-

449,- Spar: 180,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Runhild

Skrevet av: Runhild, Redaktør

Maten som smaker av sol

Lag solfylte matøyeblikk med Aichas nydelige middelhavsretter – både de klassiske og hennes egne oppskrifter.

Bli inspirert av Aicha til å lage de lekreste og mest smakfulle rettene av sesongens friske, fristende grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster og urter, hvitløk, nøtter og korn. Aichas middelhavsmat er proppfull av oppskrifter på fargerike middelhavsklassikere og hennes egne oppskrifter basert på middelhavslandenes matkultur.

Solens kjøkken
De over 100 oppskriftene er enkle og gode, med ingredienser og tilberedningsmetoder basert på middelhavskostholdet. Skap solfylte matøyeblikk og minner som kan deles med venner og familie. Hva med en frisk og fargesprakende salat, en lekker fiskerett, enkle og smakfulle småretter eller noe saftig på grillen?

Prøv en grillet salat!
Få feriefølelsen hjemme med herlig kylling- souvlaki eller en frisk melonsalat, lag en mettende tunfisksalat med poteter, smak på pannestekt torsk med ananas-salsa og frekke kamskjell, nyt karrikylling med aprikoser, fennikelsalat med mango og reker, nydelige marinader og en rund og god dessert med det lille ekstra.

Sunt og godt
Middelhavsmat er ikke bare en smak av sommer, det er også sunn og fristende mat som kan nytes hele året med noen enkle justeringer. «Middelhavskjøkkenet er summen av råvarene og tilberedningsmetodene som brukes av menneskene som bor rundt Middelhavet,» forklarer Aicha. En fellesnevner er at oppskriftene er basert på ferske produkter du greit får tak i og enkle tilberedningsmetoder.

Skap hyggelige tradisjoner
Aichas kjøkkenfilosofi er også enkel og grei: Litt kjøtt, mer fisk og mest grønt. Og olivenolje! Men middelhavsmat er enn oppskrifter, det er kultur: Å samles rundt tilberedelsen på kjøkkenet og siden dele maten ved bordet og ha en hyggelig samtale. Aicha vil inspirere oss til å sette av tid til matlaging og fellesskapet rundt mat, hun vil at vi skal skape tradisjoner som kan videreføres. Et viktig tips fra forfatteren er å alltid smake på maten og tilpasse krydderet så den behager din og dine gjesters ganer før dere benker dere rundt bordet for å nyte solens kjøkken!
   

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
279
ISBN
9788205591349
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Aichas middelhavsmat
Format
25 x 21 cm
Nr
8214972

Medlemsblad

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Aichas middelhavsmat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv