Aichas middelhavsmat - Aicha Bouhlou

Aichas middelhavsmat

solens kjøkken

; Aicha Bouhlou (Fotograf)

Aichas middelhavsmat er proppfull av oppskrifter på fargerike middelhavsklassikere og hennes egne oppskrifter basert på middelhavslandenes matkultur.

Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Presentert av Runhild, redaktørRunhild

Maten som smaker av sol

Lag solfylte matøyeblikk med Aichas nydelige middelhavsretter – både de klassiske og hennes egne oppskrifter.

Bli inspirert av Aicha til å lage de lekreste og mest smakfulle rettene av sesongens friske, fristende grønnsaker, fisk, frukt, belgvekster og urter, hvitløk, nøtter og korn. Aichas middelhavsmat er proppfull av oppskrifter på fargerike middelhavsklassikere og hennes egne oppskrifter basert på middelhavslandenes matkultur.

Solens kjøkken
De over 100 oppskriftene er enkle og gode, med ingredienser og tilberedningsmetoder basert på middelhavskostholdet. Skap solfylte matøyeblikk og minner som kan deles med venner og familie. Hva med en frisk og fargesprakende salat, en lekker fiskerett, enkle og smakfulle småretter eller noe saftig på grillen?

Prøv en grillet salat!
Få feriefølelsen hjemme med herlig kylling- souvlaki eller en frisk melonsalat, lag en mettende tunfisksalat med poteter, smak på pannestekt torsk med ananas-salsa og frekke kamskjell, nyt karrikylling med aprikoser, fennikelsalat med mango og reker, nydelige marinader og en rund og god dessert med det lille ekstra.

Sunt og godt
Middelhavsmat er ikke bare en smak av sommer, det er også sunn og fristende mat som kan nytes hele året med noen enkle justeringer. «Middelhavskjøkkenet er summen av råvarene og tilberedningsmetodene som brukes av menneskene som bor rundt Middelhavet,» forklarer Aicha. En fellesnevner er at oppskriftene er basert på ferske produkter du greit får tak i og enkle tilberedningsmetoder.

Skap hyggelige tradisjoner
Aichas kjøkkenfilosofi er også enkel og grei: Litt kjøtt, mer fisk og mest grønt. Og olivenolje! Men middelhavsmat er enn oppskrifter, det er kultur: Å samles rundt tilberedelsen på kjøkkenet og siden dele maten ved bordet og ha en hyggelig samtale. Aicha vil inspirere oss til å sette av tid til matlaging og fellesskapet rundt mat, hun vil at vi skal skape tradisjoner som kan videreføres. Et viktig tips fra forfatteren er å alltid smake på maten og tilpasse krydderet så den behager din og dine gjesters ganer før dere benker dere rundt bordet for å nyte solens kjøkken!
   

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 279
ISBN: 9788205591349
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 21 cm
Nr: 8214972
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger