Alt asiatisk

enkelt, raskt og godt

; Veslemøy Vråskar (Fotograf)

Asiatisk mat er populært og godt. Nå kan du servere favoritt-rettene selv også. Elisabeth Le gir deg oppskriftene du trenger for å lage maten hjemme.

Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Les mer
Vår pris
199,-
Spar
200,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 199,-
Spar: 200,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Asiatisk mat er populært og godt. Nå kan du servere favoritt-rettene selv også. Elisabeth Le gir deg oppskriftene du trenger for å lage maten hjemme.

Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Boken inneholder oppskriftene på kjente og klassiske retter som biff chop suey, tom kha gai og vårruller.

Her får du trinn for trinn-oppskrifter på vårruller, bao buns, dumplings og bánh mì. I tillegg får du en fyldig innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk matlaging, slik at du kan handle inn de viktigste råvarene og bli kjent med tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker.


Gjennom grundig veiledning, og med mange tips og triks, gir Elisabeth Le deg inspirasjon og smaksopplevelser fra Asia - hjemme i ditt eget kjøkken.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 190
ISBN: 9788203366000
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 17 cm
Nr: 8181799
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger