– Fine oppskrifter
Asiatisk
«En lekkerbisken av en kokebok for alle som elsker asiatisk mat. Her får du de beste tipsene om hvordan du kan lage asiatisk hjemme - med inspirasjon fra Japan, Kina, Korea, Vietnam og Thailand. Og de beste tipsene til råvarene og sausene som er i hylla i asiabutikken - og hvordan du skal bruke dem. Mannen bak er kjøkkensjefen på Oslos dumplingrestaurant The Golden Chimp.»
VG
Han tar oss med i asiabutikken og forklarer hvordan alle de spennende sausene og råvarene i hyllene egentlig smaker, hvordan de brukes, og hvilke produkter som er de beste og mest anvendelige. Han lærer oss å lage våre egne nudler, ramen eller dumplings på hjemmekjøkkenet. Han viser oss hvordan vi kan mikse sammen de enkleste og beste asiatiske sausene til stir fry, gryter eller dipper. Og han gir oss oppskriftene på en lang rekke vidunderlige asiatiske retter, fra klassikere som vårruller eller stekt ris til nye favoritter som dumplings med kongekrabbe, japanske grillspyd eller koreansk bibimpap. Asiatisk er en kokebok som kan fornye hjemmekjøkkenet ditt.
Detaljer
- Forlag
- Press
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 247
- ISBN
- 9788232803743
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2020
- Originaltittel
- Asiatisk
- Format
- 28 x 21 cm
- Nr
- 8173699
Anmeldelser
«En lekkerbisken av en kokebok for alle som elsker asiatisk mat. Her får du de beste tipsene om hvordan du kan lage asiatisk hjemme - med inspirasjon fra Japan, Kina, Korea, Vietnam og Thailand. Og de beste tipsene til råvarene og sausene som er i hylla i asiabutikken - og hvordan du skal bruke dem. Mannen bak er kjøkkensjefen på Oslos dumplingrestaurant The Golden Chimp.»
VG
«Mannen bak Oslo-restauranten The Golden Shrimp lærer oss kunsten å lage dumplings og andre asiatiske favoritter hjemme, og også hvordan vi finner frem i vareutvalget asiatiske matbutikker. Til å bli klok av.»
Årets beste kokebøker, Adresseavisen