Min side Kundeservice Vår historie Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Asiatisk

en kokebok

«En lekkerbisken av en kokebok for alle som elsker asiatisk mat. Her får du de beste tipsene om hvordan du kan lage asiatisk hjemme - med inspirasjon fra Japan, Kina, Korea, Vietnam og Thailand. Og de beste tipsene til råvarene og sausene som er i hylla i asiabutikken - og hvordan du skal bruke dem. Mannen bak er kjøkkensjefen på Oslos dumplingrestaurant The Golden Chimp.»

VG
Alle elsker asiatisk mat. Men hvordan lage den selv hjemme? I Asiatisk. En kokebok tar Jan Robin Ektvedt oss med inn på det asiatiske kjøkkenet, og lærer oss å lage de beste rettene med inspirasjon fra Japan, Kina, Korea, Vietnam og Thailand. Jan Robin Ektvedt er tidligere medlem av kokkelandslaget, forfatter av suksesskokeboka Gatemat og kjøkkensjef på den sagnomsuste dumplingrestauranten The Golden Chimp i Oslo. I Asiatisk viser Jan Robin oss hvordan vi kan lage fantastisk asiatisk mat selv hjemme, med råvarer og ingredienser som er tilgjengelig i norske forretninger. Les mer
499,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Alle elsker asiatisk mat. Men hvordan lage den selv hjemme? I Asiatisk. En kokebok tar Jan Robin Ektvedt oss med inn på det asiatiske kjøkkenet, og lærer oss å lage de beste rettene med inspirasjon fra Japan, Kina, Korea, Vietnam og Thailand. Jan Robin Ektvedt er tidligere medlem av kokkelandslaget, forfatter av suksesskokeboka Gatemat og kjøkkensjef på den sagnomsuste dumplingrestauranten The Golden Chimp i Oslo. I Asiatisk viser Jan Robin oss hvordan vi kan lage fantastisk asiatisk mat selv hjemme, med råvarer og ingredienser som er tilgjengelig i norske forretninger.

Han tar oss med i asiabutikken og forklarer hvordan alle de spennende sausene og råvarene i hyllene egentlig smaker, hvordan de brukes, og hvilke produkter som er de beste og mest anvendelige. Han lærer oss å lage våre egne nudler, ramen eller dumplings på hjemmekjøkkenet. Han viser oss hvordan vi kan mikse sammen de enkleste og beste asiatiske sausene til stir fry, gryter eller dipper. Og han gir oss oppskriftene på en lang rekke vidunderlige asiatiske retter, fra klassikere som vårruller eller stekt ris til nye favoritter som dumplings med kongekrabbe, japanske grillspyd eller koreansk bibimpap. Asiatisk er en kokebok som kan fornye hjemmekjøkkenet ditt.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
247
ISBN
9788232803743
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Asiatisk
Format
28 x 21 cm
Nr
8173699

Anmeldelser

«En lekkerbisken av en kokebok for alle som elsker asiatisk mat. Her får du de beste tipsene om hvordan du kan lage asiatisk hjemme - med inspirasjon fra Japan, Kina, Korea, Vietnam og Thailand. Og de beste tipsene til råvarene og sausene som er i hylla i asiabutikken - og hvordan du skal bruke dem. Mannen bak er kjøkkensjefen på Oslos dumplingrestaurant The Golden Chimp.»

VG

«Mannen bak Oslo-restauranten The Golden Shrimp lærer oss kunsten å lage dumplings og andre asiatiske favoritter hjemme, og også hvordan vi finner frem i vareutvalget asiatiske matbutikker. Til å bli klok av.»

Årets beste kokebøker, Adresseavisen

Kunders vurdering

B
Berit Svarva – 20.10.2021

– Fine oppskrifter

Oppdag mer

Bøker som ligner på Asiatisk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv