Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dolce Italiano

Desserts from the Babbo Kitchen

"The name Gina DePalma will always be adoringly associated with the canon of great American pastry chefs, most notably for her pioneering work establishing Babbo as the gold standard for Italian pastry in America."

Adam Reiner - Eater

"Follow the seasons. Keep the flavors pure and straightforward. Use proper yet simple techniques." Applying this aesthetic to the Italian tradition, Gina DePalma has created a cookbook of the desserts that have wowed diners at Babbo, New York's most coveted reservation since it opened eight years ago with DePalma as pastry chef. Les mer

467,-
Innbundet
Sendes innen 21 dager
"Follow the seasons. Keep the flavors pure and straightforward. Use proper yet simple techniques." Applying this aesthetic to the Italian tradition, Gina DePalma has created a cookbook of the desserts that have wowed diners at Babbo, New York's most coveted reservation since it opened eight years ago with DePalma as pastry chef. From her exciting imagination spring desserts such as Sesame and White Corn Biscotti, Little Grappa Soaked Spongecakes, and Chocolate and Tangerine Semifreddo. Recipes for classics like Cassata alla Siciliana join new interpretations of traditional desserts such as White Peach and Prosecco Gelatina. More than just a cookbook, Dolce Italiano reveals the ten ingredients you need to know to make Italian desserts, along with wine pairings to accompany the recipes. Never before has a cookbook given home cooks a chance to experience the full variety and subtlety of Italian desserts. Mario Batali has called Dolce Italiano "pure inspiration."

Detaljer

Forlag
WW Norton & Co
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
ISBN
9780393061000
Utgivelsesår
2007
Format
26 x 22 cm

Anmeldelser

"The name Gina DePalma will always be adoringly associated with the canon of great American pastry chefs, most notably for her pioneering work establishing Babbo as the gold standard for Italian pastry in America."

Adam Reiner - Eater

Kunders vurdering

G
Georgia – 25.11.2009

– "Smaken av Italia er smaken av livet", ein setning eg hugsar frå eit eventyr bestemor mi fortalde meg som liten. Eg forstår no at eventyret har rett, den italienske maten og råvarene er av så stor opplevelse at ein knapt kan tru det. Det finnast hundrevis av italienske kokebøker på markedet, og alle held ikkje mål! Det gjerimot "Dolce Italiano", breiddfull av oppskrifter som virkeleg skapar god smak og duft i heimen! Denne boka fokuserar på italienske dessertar, med andre ord mykje søtt, syrleg og saftig. Min favoritt frå denne boka er ei kake med mørk sjokolade og mandarin, rett og slett ei fantastisk smaksbombe! Her finn ein noko for alle smakar, og inneheld både iskrem, fromarsjar, puddingar, kaker, moussar og mykje anna godt! Flotte bilete, flotte oppskrifter!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dolce Italiano:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

BAKE

Paul Hollywood
Innbundet 
377,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv