– Pizzabunnen blir vellykket hver gang og Vardøens signatursaus har blitt en slager i heimen. Anbefales alle som har lyst til å ta fredagspizzaen ett steg videre.
Ekte italiensk pizza
«Også Jan Vardøen kommer med en pizzabok i år, Pizza Paradiso, med den freske undertittelen Hvordan lage verdens beste pizza (...) kjærligheten til Italia, bakerovnen og gode råvarer god som røde tråder gjennom boka. Bakerst i boka viser sågar Vardøen hvordan han har bygget sin egen pizzaovn. Han lover at man blir den kuleste pappaen i nabolaget med egenmuret pizzaovn. Agnete Bruns bilder av mat og folk er varme og herlige.»
Oppland Arbeiderblad
Kundevurdering:
Pizzabunnen blir vellykket hver gang og Vardøens signatursaus har blitt en slager i heimen. Anbefales alle som har lyst til å ta fredagspizzaen ett steg videre.Karo, ML
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm faktum
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 179
- ISBN
- 9788202471613
- Utgave
- 2. utg.
- Utgivelsesår
- 2015
- Originaltittel
- Ekte italiensk pizza
- Format
- 26 x 20 cm
- Nr
- 8064849
Anmeldelser
«Også Jan Vardøen kommer med en pizzabok i år, Pizza Paradiso, med den freske undertittelen Hvordan lage verdens beste pizza (...) kjærligheten til Italia, bakerovnen og gode råvarer god som røde tråder gjennom boka. Bakerst i boka viser sågar Vardøen hvordan han har bygget sin egen pizzaovn. Han lover at man blir den kuleste pappaen i nabolaget med egenmuret pizzaovn. Agnete Bruns bilder av mat og folk er varme og herlige.»
Oppland Arbeiderblad