En dag på elBulli
et innblikk i ideene, metodene og kreativiteten til Ferran Adrià
Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. Les mer
636,-
699,- Spar: 63,-
Innbundet
Utsolgt
Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. En dag på elBulli åpner for første gang dørene for alle, og avslører det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene.
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 528
- ISBN
- 9788248910879
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2011
- Originaltittel
- A day at Elbulli
- Format
- 30 x 22 cm
- Nr
- 1870947