En middag i Roma
«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»
Jon Rognlien, Dagbladet
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara.
Les mer
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.
«Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie»
Morgenbladet
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 205
- ISBN
- 9788248926436
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2020
- Format
- 23 x 16 cm
Les utdrag
Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag herAnmeldelser
«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»
Jon Rognlien, Dagbladet
«Andreas Viestad serverer velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi.»
Thomas Reinertsen Berg, Morgenbladet