En middag i Roma

verdenshistorien i et måltid

«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»

, Dagbladet Terningkast 5
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.

Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie.

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i fordelsklubben Vår historie.

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.

Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.

«Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie»
Morgenbladet

Fakta

Anmeldelser

«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Andreas Viestad serverer velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi.»

, Morgenbladet