En middag i Roma
verdenshistorien i et måltid
«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Les mer
- Vår pris
- 244,-
- Spar
- 35,-
Veil. pris: 279,-
(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side |
Bokkilden-app | Kindle
Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i
fordelsklubben Vår historie.
Veil. pris: 279,-
(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side |
Bokkilden-app | Kindle
Er du interessert i historiebøker ?
Bli med i
fordelsklubben Vår historie.
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara.
Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.
«Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi... fornøyelig mathistorie»
«Glimrende øyeåpner ... Viestad serverer folkeopplysning på høyt plan.»
«Andreas Viestad serverer velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi.»