Et lite kjøkken i Paris

klassiske franske oppskrifter med ny og frisk tilnærming

; David Loftus (Illustratør) ; Rachel Khoo (Illustratør) ; Ann Kristin Hermundstad (Oversetter)

Klassisk fransk med en enkel og moderne tilnærming

Rachel Khoo var fast bestemt på at hun ville beherske fransk kokekunst, så hun reiste til Paris for å lære. Til tross for at hun ikke snakket et ord fransk, meldte hun seg på Le Cordon Bleu, den verdensberømte kokkeskolen. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Klassisk fransk med en enkel og moderne tilnærming

Rachel Khoo var fast bestemt på at hun ville beherske fransk kokekunst, så hun reiste til Paris for å lære. Til tross for at hun ikke snakket et ord fransk, meldte hun seg på Le Cordon Bleu, den verdensberømte kokkeskolen. Seks år senere bor og arbeider hun fremdeles i Paris og lager klassiske franske retter som hun fornyer med sin egen moderne vri. Rachel brukte lærdommen sin i den sjarmerende kulinariske bokhandelen og tesalongen La Cocotte i Paris, hvor hun satte sammen deilige søte nytelser til kulinariske boklanseringer og holdt sine egne matlagingskurs. Hun arbeider nå frilans og reiser verden rundt for forskjellige prosjekter, holder workshops og leverer mat til alt fra store arrangementer til intime restauranter. Rachel driver også La petite cuisine à Paris (Paris? minste undergrunnsrestaurant) fra sitt eget kjøkken.
Et lite kjøkken i Parisinneholder alle de kjente rettene som du ville vente å finne i en fransk kokebok, som Boeuf bourgignon og Coq au vin, men den er ikke bare enda en samling av klassiske franske oppskrifter. Den er historien om hvordan Rachel oppdaget dem, enten det var på en piknik ved Seinen en varm og lummer sommerkveld, under en middag med venner, gjennom en prat med den lokale slakteren eller bakeren, eller ved å eksperimentere med smaker på sitt eget kjøkken hjemme. Fra en Croque Madame-muffins til en herlig lavendel- og sitronstekt kylling priser Rachel Frankrikes kulinariske landskap som det er i dag, og viser hvor enkle disse rettene egentlig er.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Versal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 287
ISBN: 9788281881297
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The little Paris kitchen
Format: 25 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger