BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gatemat fra hele verden

Myke og mettende pannekaker fylt med hoisinsaus og svinekjøtt, jianbing, på gata i Beijing, rykende varme, søte frityrstenger, churros, på gata i Barcelona. En søtlig brennende porsjon jerk chicken på gata i Kingston, Jamaica. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Myke og mettende pannekaker fylt med hoisinsaus og svinekjøtt, jianbing, på gata i Beijing, rykende varme, søte frityrstenger, churros, på gata i Barcelona. En søtlig brennende porsjon jerk chicken på gata i Kingston, Jamaica. Syrlig, rå fisk, ceviche på gata i Lima Peru. Overalt hvor du kommer i verden, er maten du får på gata ofte den aller beste: smaksrik, mettende, enkel - lagt opp slik at du får en størst mulig matopplevelde på kortest mulig tid.

Kokeboken Gatemat tar deg med på en kulinarisk reise verden rundt, fra gatehjørne til gatehjørne. I oppskrifter, bilder og tekst tar forfatterne med gata hjem til deg, slik at du kan lære deg å lage klodens mest uimotståelige favoritter. Kokkene Stian Floer og Jan Robin Ektvedt viser vei inn i de autentiske smakene og deler raust sine enorme kunnskapet. Samtidig viser de hvordan du med smarte knep og enkle grep kan få til de mest eksotiske med vanlige ingredienser hjemme på ditt eget kjøkken.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
272
ISBN
9788275477888
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Gatemat fra hele verden
Format
25 x 19 cm
Nr
8207143

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gatemat fra hele verden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tid

Carlo Rovelli
Innbundet 
318,- 349,-
 

1Q84

Haruki Murakami
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv