– Hanna winsnes
Man tager
Man tager ...
Hanna Winsnes kokebok tilbyr oppskrifter på alt fra bakst til supper og fulle middager av både fisk, fjærfe og storfe. For ikke å snakke om lekre desserter og drammer. Her er klassikere som fårikål og plukkfisk, benløse fugler og medisterpølser. Men også lekre variasjoner som ristet laks, innbakte kyllingbryst og makaroni på ekte napolitansk maner. For ikke å snakke om fristende desserter som rødvinspudding, Madeira-krem og Mars-sne. Alle oppskrifter er gjennomgått og oversatt til moderne måleenheter og språk. Sammen med Hanna Winsnes gode råd og morsomme anekdoter blir boka både en praktisk kokebok og en kuriositet av en kulturhistorie.
Fra innholdet:
- Bakst. I begynnelsen var kringlen
- Fisk og skalldyr. Fersk fisk og glad laks
- Fjærkreaturer. Frittflyvende høner
- Kreaturer. Kalvekur, talgtråkk og lyktelys
- Grønt. Verseføtter og gulerøtter
- Drikke. På en snurr
Hilde Diesen
Man tager Hanna Winsnes' kokebok
Forlag: Kagge
Innb. 160 sider
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 155
- ISBN
- 9788248903963
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2004
- Originaltittel
- Man tager
- Format
- 28 x 20 cm