Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mat på Metochi

Dette er i utgangspunktet en bok om mat. For mange handler den om minner om en uke på et kloster i Hellas. For andre utløser kanskje boken et ønske om å komme dit? Universitetet i Agder har siden 1993 hatt et nært samarbeid med Limonosklosteret på Lesbos om å drive studiestedet Metochi. Les mer

372,-

409,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Dette er i utgangspunktet en bok om mat. For mange handler den om minner om en uke på et kloster i Hellas. For andre utløser kanskje boken et ønske om å komme dit? Universitetet i Agder har siden 1993 hatt et nært samarbeid med Limonosklosteret på Lesbos om å drive studiestedet Metochi. Mange tusen kursdeltakere har gjennom årene opplevd inspirerende dager på Metochi. De har reist hjem med faglig utbytte, med nye vennskap og med et nærmere forhold til gresk kultur. De har også tatt med seg nye smaksopplevelser fra spennende og uvante retter som er blitt til her i det omskiftelige møtet mellom øst og vest, tilberedt av råvarer fra markene og havet like ved. I tillegg inneholder boken mye interessant kulturstoff om Metochi og Limonos, som du kan nyte mens det putrer i grytene.

Detaljer

Forlag
Portal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
133
ISBN
9788292712085
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
23 x 23 cm

Kunders vurdering

T
TJM – 25.06.2009

– "Mat på Metochi" inneholder i overkant av seksti oppskrifter på ulike retter og desserter, de fleste av dem så fantastiske i smak at de vil bli faste favoritter. Hellas er et land som setter smak, farge, duft og konsistens i fokus, men ikke minst er tilberedningen av maten både sosial og omsorgsfull, noe som står i sterk kontrast til stress og mas i vår hverdag, der maten ofte kommer i andre rekke. Dette er en bok skrevet av kvinner, men dens innhold vil nok appellere til begge kjønn, men også være en kilde til inspirasjon og nye retter på kjøkkenet! Er du lei av den samme, gamle maten dag ut og dag inn? Prøv en lammestek fra Metochi, eller kanskje en fruktdessert som vil få smaksløkene til å danse av glede! Dette er en bok jeg ble veldig glad i, og jeg har brukt den nesten ukentlig etter at jeg kjøpte den! Av den grunn, en soleklar tommel opp!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat på Metochi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv