– Dette er en svært innholdsrik og givende kokebok, som innheholder oppskrifter av alt den norske mattradisjonen består av. Boken er fylt med oppskrifter, tips og fremgangsmåter på hvordan man lager smakfulle norske oppskrifter, til alt fra sauser og supper, til fisk og kjøttretter og ikke minst kaker og desserter. Den norske matarven er en rød tråd gjennom hele boken, med fargerike bilder,oversiktlige oppskrifter og smakfulle ingredienser. De ferdige resultatene blir illustrert med nydelige bilder,som gjør det enda mer fristende å tilberede rettene. Boken inneholder samtlige av norske tradisjoner og matretter, og man blir også svært takknemlig over at en viktig del av norsk historie har blitt festet til papiret på en vakker og respektfull måte.
Mat på norsk
for folk flest
Dette er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen.
Les mer
136,-
149,- Spar: 13,-
Paperback
Utsolgt
Dette er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen. Rettene er fotografert av Espen Grønli og laget og tilrettelagt for foto av Odd Ivar Solvold. Bedre og rimeligere har kanskje ikke norsk mat vært presentert før?
Detaljer
- Forlag
- Kom forlag
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 160
- ISBN
- 9788292496008
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2004
- Format
- 24 x 17 cm
Kunders vurdering
Skriv en vurdering
S