Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mat på norsk

for folk flest



Dette er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Utsolgt


Dette er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen. Rettene er fotografert av Espen Grønli og laget og tilrettelagt for foto av Odd Ivar Solvold. Bedre og rimeligere har kanskje ikke norsk mat vært presentert før?

Detaljer

Forlag
Kom forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788292496008
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

S
S – 22.07.2008

– Dette er en svært innholdsrik og givende kokebok, som innheholder oppskrifter av alt den norske mattradisjonen består av. Boken er fylt med oppskrifter, tips og fremgangsmåter på hvordan man lager smakfulle norske oppskrifter, til alt fra sauser og supper, til fisk og kjøttretter og ikke minst kaker og desserter. Den norske matarven er en rød tråd gjennom hele boken, med fargerike bilder,oversiktlige oppskrifter og smakfulle ingredienser. De ferdige resultatene blir illustrert med nydelige bilder,som gjør det enda mer fristende å tilberede rettene. Boken inneholder samtlige av norske tradisjoner og matretter, og man blir også svært takknemlig over at en viktig del av norsk historie har blitt festet til papiret på en vakker og respektfull måte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat på norsk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv