– Anmeldelsen som følger denne boka er ikke rettferdig overfor innholdet. Boka har mye historie som på en levende måte forteller historien bak våre tradisjoner og skikker. Boka har også et omfattende kapittel om samisk mat. Dette er ei bok som passer både for dem som kan mye om mat og for dem som er i ferd med å starte voksenlivet. Oppskriftene er lette å forstå og følge. Her finner du ingen kunstige tilsetningstoffer, ei yppelig bok for dem som vil spise lage mat av naturlige råvarer.
Matskikker og årstidene
Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår - en arv vi må ta vare på og la oss inspirere av. Matkultur og mattradisjon kan også kalles det "folkelige norske kjøkken", noe alle har et ansvar for å bevare og videreføre til nye generasjoner. Les mer
Medlemsvurdering:
Anmeldelsen som følger denne boka er ikke rettferdig overfor innholdet. Boka har mye historie som på en levende måte forteller historien bak våre tradisjoner og skikker. Boka har også et omfattende kapittel om samisk mat. Dette er ei bok som passer både for dem som kan mye om mat og for dem som er i ferd med å starte voksenlivet. Oppskriftene er lette å forstå og følge. Her finner du ingen kunstige tilsetningstoffer, ei yppelig bok for dem som vil spise lage mat av naturlige råvarer.Hjalmar
Detaljer
- Forlag
- Yrkeslitteratur
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 207
- ISBN
- 9788258406010
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2008
- Originaltittel
- Matskikker og årstidene
- Format
- 25 x 18 cm