Min fars franske kjøkken
Mange lærer å lage mat av sine mødre, færre lærer av sine fedre. Catherine Wiborg, som er født i Saint-Malo i Bretagne, vokste opp i en fransk hotellfamilie. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far, som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet. I denne boka viderebringer hun den franske "matarven" fra sin far og presenterer noen av de klassiske, franske rettene som ble laget med kjærlighet på hennes fars kjøkken. I alt er det blitt 101 franske fristelser du også kan ha på ditt middagsbord.
Les mer349,- Spar: 31,-
Mange lærer å lage mat av sine mødre, færre lærer av sine fedre. Catherine Wiborg, som er født i Saint-Malo i Bretagne, vokste opp i en fransk hotellfamilie. Allerede som liten fikk hun vite mye om mat av sin far, som var hotellsjef og som elsket å arbeide på kjøkkenet. I denne boka viderebringer hun den franske "matarven" fra sin far og presenterer noen av de klassiske, franske rettene som ble laget med kjærlighet på hennes fars kjøkken. I alt er det blitt 101 franske fristelser du også kan ha på ditt middagsbord.
Mange av rettene har sine røtter både to og tre hundre år bakover i tid og er hentet fra de forskjellige landsdelene i Frankrike. Oppskriftene er tilpasset de råvarer som er tilgjengelige i Norge, og noen er litt forenklet - av hensyn til kokken. Sjeldent lekker kokebok der råvarene står i fokus!
Detaljer
- Forlag
- Historie & kultur
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 239
- ISBN
- 9788292870914
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2014
- Format
- 23 x 23 cm
- Nr
- 8054541